Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nesetkal jste se někdo někdy s tím, že při studeném startu auto jede na 3 válce? Jednou mi vynechalo uplně, že jelo na 2, ale to bylo přelomenýma kabelema, které vedou do patice na rampu cívky. Ty jsem opravil a stejně mi to blbne.. Přitom když se zahřeje, tak žádný problém. Jen když stojí třeba více než 3 dny, tak trvá zhruba půl minuty, než naskočí. Zkoušel jsem i jinou zapalovací rampu cívky. Nemůže odcházet třeba řídící jednotka? Nebo pístní kroužky? Špatně seřízené ventily? Ale ty jsem taky seřizoval.. Mohly by to dělat vstřiky? Ale to by blblo přeci furt, ne? 

Zkusím ještě prostříkat a vyčistit klapku.. 

Předem díkes moc

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem přeměřil komprese za "tepla" a byly všechny válce na 10 barech zhruba
Za studena byly na tom ještě o něco hůř, ale ne o moc..  

Vyměnil jsme lambdu a motor pracuje kultivovaněji mi přijde, ale nejspíš to bude nízkými tlaky ve válcích.. A teď je otázka, zda to budou ventily nebo pístní kroužky 😕

Zkusil jsem dát olej do válců (samozřejmě, že jsme ho tam dal hodně) a tlaky se rapidně zvýšily při měření. Takže to asi vypadá na pístní kroužky, že? Kdyby ventily, tak se tlaky po přidání oleje nezmění přeci

Upraveno uživatelem Sanil
Špatné měření
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem přeměřil komprese za "tepla" a byly všechny válce na 10 barech zhruba
Za studena byly na tom ještě o něco hůř, ale ne o moc..  

Vyměnil jsme lambdu a motor pracuje kultivovaněji mi přijde, ale nejspíš to bude nízkými tlaky ve válcích.. A teď je otázka, zda to budou ventily nebo pístní kroužky 

Zkusil jsem dát olej do válců (samozřejmě, že jsme ho tam dal hodně) a tlaky se rapidně zvýšily při měření. Takže to asi vypadá na pístní kroužky, že? Kdyby ventily, tak se tlaky po přidání oleje nezmění přeci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...