Sanil Odesláno 20. březen 2023 Odesláno 20. březen 2023 Ahoj, nesetkal jste se někdo někdy s tím, že při studeném startu auto jede na 3 válce? Jednou mi vynechalo uplně, že jelo na 2, ale to bylo přelomenýma kabelema, které vedou do patice na rampu cívky. Ty jsem opravil a stejně mi to blbne.. Přitom když se zahřeje, tak žádný problém. Jen když stojí třeba více než 3 dny, tak trvá zhruba půl minuty, než naskočí. Zkoušel jsem i jinou zapalovací rampu cívky. Nemůže odcházet třeba řídící jednotka? Nebo pístní kroužky? Špatně seřízené ventily? Ale ty jsem taky seřizoval.. Mohly by to dělat vstřiky? Ale to by blblo přeci furt, ne? Zkusím ještě prostříkat a vyčistit klapku.. Předem díkes moc Citovat
radim.1008 Odesláno 20. březen 2023 Odesláno 20. březen 2023 Svíčky jsi měnil? Když je to studený změřil bych kompresi. Když bude na jednom válci nižší, tak je jasno. Jako u mě ve vlákně o 306ce. Citovat
Sanil Odesláno 20. březen 2023 Autor Odesláno 20. březen 2023 Svíčky jsem právě dával taky nové.. Zkusím přeměřit kompresi za studena, díkes Citovat
Sanil Odesláno 3. duben 2023 Autor Odesláno 3. duben 2023 (upraveno) Tak jsem přeměřil komprese za "tepla" a byly všechny válce na 10 barech zhruba Za studena byly na tom ještě o něco hůř, ale ne o moc.. Vyměnil jsme lambdu a motor pracuje kultivovaněji mi přijde, ale nejspíš to bude nízkými tlaky ve válcích.. A teď je otázka, zda to budou ventily nebo pístní kroužky Zkusil jsem dát olej do válců (samozřejmě, že jsme ho tam dal hodně) a tlaky se rapidně zvýšily při měření. Takže to asi vypadá na pístní kroužky, že? Kdyby ventily, tak se tlaky po přidání oleje nezmění přeci Upraveno 20. duben 2023 uživatelem Sanil Špatné měření Citovat
Sanil Odesláno 20. duben 2023 Autor Odesláno 20. duben 2023 Tak jsem přeměřil komprese za "tepla" a byly všechny válce na 10 barech zhruba Za studena byly na tom ještě o něco hůř, ale ne o moc.. Vyměnil jsme lambdu a motor pracuje kultivovaněji mi přijde, ale nejspíš to bude nízkými tlaky ve válcích.. A teď je otázka, zda to budou ventily nebo pístní kroužky Zkusil jsem dát olej do válců (samozřejmě, že jsme ho tam dal hodně) a tlaky se rapidně zvýšily při měření. Takže to asi vypadá na pístní kroužky, že? Kdyby ventily, tak se tlaky po přidání oleje nezmění přeci Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 ano, pístní kroužky..., dobrý motor má mít myslím 13--14 Atm (Atm je stejné jak Bar myslím) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.