ferinko2 Odesláno 2. březen 2023 Odesláno 2. březen 2023 (upraveno) V blízkej budúcnosti asi pribudne do rodiny Ford S-Max TDCi 2.0 103 kW (r.2011) Rád by som mal diagnostiku aj na toto vozidlo. Poradí niekto dačo také ako Diagbox? Niečo také? https://www.diagstore.sk/icarsoft-us-v3-0-cz/ Upraveno 2. březen 2023 uživatelem ferinko2 Citovat
Medvěd Odesláno 2. březen 2023 Odesláno 2. březen 2023 (upraveno) Forďáci používají For(d)scan - snad se to tak nějak píše. Já sám v tom honěnej nejsem, se svým modrým oválem jezdím na opravy do servisu - sám se v tom nevrtám. Možná .... https://apps.apple.com/cz/app/forscan-lite-for-ford-mazda/id892347083?l=cs Upraveno 2. březen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
ferinko2 Odesláno 3. březen 2023 Autor Odesláno 3. březen 2023 Vyzerá to dobre......ale je to len aplikácia v mobile. Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 (upraveno) Forscan je normalne desktopova aplikace pro windows. Mam ji s upravenym kabelem ELM327 (s FTDI cipem) - dodelane manualni prepinani dvou ruznych sbernic, jedna vysokorychlostni ,kde jsou ECU, ABS apod. jednotky a druha nizkorychlostni ,kde jsou prevazne komfortni jednotky. Uspesne jsem s tim i kodoval nove cipy immo i paroval dalkove ovladace (pocita to samo bezpecnostni kody, staci jen zazadat emailem o plnou licenci zdarma na mesic). Da se s tim vyvolat regenerace FAP, odvzdusnit ABS a jine servisni ukony. Pro konfiguraci funkci pak pouzivam program Elmconfig, s tim se zapinaj a vypinaj funkce auta jako v diagboxu v BSI nebo v ECU, radiu apod, umi i cteni a mazani chyb, zalohovani konfigu jednotek apod. Pak mam jeste cinskou kopii kabelu a programu UCDS, s tim jsem stacel u focusu budiky (je tam cracknutych asi 40 kreditu, pro tyhle pokrocile funkce, stoceni jednech budiku je myslim za 6kreditu, jinak diag je zdarma), da se s ni i flashovat, ma v sobe nejake dumpy do ecu, jednotky automatu apod, nebo se daj origo dumpy stahnout na netu Upraveno 3. březen 2023 uživatelem Ferry Citovat
ferinko2 Odesláno 3. březen 2023 Autor Odesláno 3. březen 2023 No hej......ale ty si v tom macher.....ja len užívateľ......to čo si napísal mi dačo hovorí tak asi 10% Citovat
ferinko2 Odesláno 3. březen 2023 Autor Odesláno 3. březen 2023 Už sa mi to rozležalo v hlave. Kabel objednaný Soft nainštalovaný FORScan 2.4.5. beta3 Ferry ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.