Hugo Boss Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 Ahoj, zde nabízím své služby v oblasti náhradních dílů, výkupu, prodeje vozidel a servisu. Zabývám se prodejem starších dílů značky Peugeot již skoro 20 let. na stránkách www.peugeotdilykocbere.cz (již delší dobu neaktualizované - pokusím se v co nejkratším termínu napravit) najdete nabídku dílů a vozů k rozprodeji. Samozřejmě zde nenajdete kompletní nabídku, je toho mnohem víc. Některé vozy a díly také najdete zde na klubu v inzerci. Nabízím dovoz vozidel na objednávku ze zahraničí a jeho případný servis a registraci v CZ Výkupy vozů a jejich ekologickou likvidaci. Opravy vozidel po dopravní nehodě, generální opravy motorů a také samozřejmě běžný servis. Mám také díly na některé vozy Citroen. Moje hobby je renovace starých vozů zn Peugeot a závody s nima. Renovuji zejména vozy Peugeot 205 GTi, 106 rallye atd. Mohu tedy nabídnout servis - renovace , rady a případný prodej již někdy nesehnatelných dílů. Mohu zajistit i stavbu závodního vozu Peugeot 106 se kterým mám velké zkušenosti nejen ze stavby, ale hlavně v závodech. V případě zájmu můžete volat na tel číslo 776605905 a pokud bude v mých silách, rád pomohu.
ozzy56 Odesláno 22. únor 2023 Odesláno 22. únor 2023 tenhle příspěvek bych nějak označil nebo vyvěsil, ať je hned na očích (pokud to jde)
pavelu96 Odesláno 22. únor 2023 Odesláno 22. únor 2023 Můžu ho jedině připnout, aby zůstal na horní hraně stránky, ale v tomto vlákně to nemá smysl (nevkládají se sem často příspěvky), takže je to hned na očích
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.