Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, mám dotaz mám jednotku která vykazuje chyby a například při přidání plynu a pustění stěračů je slyšet cvakající relé. Kolega mi doporučil jinou z vrakáče ale tam se to musí myslím nakodovat..netušíte zda stačí sehnta někoho z dignostikou aby mi ze stré přetáhl vše do nové? Jde to vůbec? Je to peugot partner 1,6 16v. Obě jednotky mají stejný HW +SW dle štítku...

Díky

Upraveno uživatelem pulik
Odesláno (upraveno)

OK díky za info psal jsem mu tak uvidíme. Mě jde taky o info zda to vůbec jde,někdo mi říkal, že jsou jednotky uzamčené, někdo zase že ne.  Díky

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Je potreba origo diag, znat (nebo nechat v peugeotu zjistit) svuj PIN kod BSI, napsat si zalohu konfigurace parametru stare jednotky BSI a ve finale udelat vymazanim Eeprom nove nahradni BSI jednotky jeji virgin. Ta se pak po zapojeni do auta nakonfiguruje originalni diagnostikou podle tech poznacenych parametru stare BSI, nahraji se kody immo z klicku, sparuje se s jednotkou motoru a je hotovo

Odesláno (upraveno)

díky za info, k autu samozřejmě nic nemám neboť je to dovoz a nic mi k tomu nikdo nedal.....někde mi již nabízeli jednotku připravenou a jak říkáš jen jí připojit a nastavit dle výbavy s autem a plus immo..jak jsem ale koukal do té náhradní tak ten je možná vyřazen je tam propojení přímo na relé..to mi nevadí hlavně aby to jezdilo a necvakalo jako nyní

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Tak podle vin kodu se ten pin da bez problemu v peugeotu zjistit. Horsi, ze jsou tam teda nejake kutilske upravy na dratovani, to uz chce videt nazivo v aute. No uvidis, treba ChouLu nabidne pomoc

Odesláno (upraveno)

jo jo diky jsem s nim ve spojeni....do jednotky jsem koukal a nejake draty tam jsou tak uvidime až budeme zapojovat co to udělá...díky moc za osvětlení situace

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...