VojtouNerCZ Odesláno 21. listopad 2024 Odesláno 21. listopad 2024 (upraveno) Za chodu jsem to neměřil, můžu změřit. Ale 1.8 bar je dle mého málo. Nicméně před startem, po natlakování tam musí být aspoň 3 bary. Upraveno 21. listopad 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
dýzl Odesláno 21. listopad 2024 Autor Odesláno 21. listopad 2024 Jj dnes už jsem líný , ale zítra po ránu na studeném to zkusím změřit před startováním-po natlakování . Ale vzhledem k tomu co se píše, že 3 bary tak těch 1,8 je opravdu málo a .... Pak dám vědět další!! Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. listopad 2024 Odesláno 22. listopad 2024 Po natlakování 3.4 bar, za běhu motoru taktéž. Citovat
dýzl Odesláno 25. únor 2025 Autor Odesláno 25. únor 2025 Dnes jsem vyměnil palivové čerpadlo v nádrži. Změřen tlak za chodu motoru 3,6 a benál pak začal stříkat okolo měřáku. motor trochu teplý asi hodinu před výměnou byl na provozní teplotě. start na druhý pokus. Uvidím zítra jak studený motor, pak sem dopíšu jak startuje studený! ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 26. únor 2025 Autor Odesláno 26. únor 2025 Jak jsem slíbil doplňuji-jen 3°c, start na benzín stejně jako na LPG předtím-tz na první dobrou, takže bylo to čerpadlem. Možná by to chtělo taky vyčistit vstřiky mimo auto. zatím jsem přidal do benálu BG 208 44K Platinum power enhancer ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 7. květen 2025 Autor Odesláno 7. květen 2025 Doplňuji stav po dvou měsících-Starty stále OK Závada odstraněna a startuje to jako za mlada-chytá stejně dobře jako synovo C4 v ropě.Tzn nahned!! VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.