Uranin Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 mám právě ten connects2 a vše mě chodí na rádiu ovládání pod volantem,tak nevím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 @Uranin Tvé původní vlákno o vyměně rádia a stejných chybových kodech jsem spojil s tímto vláknem. Přístě prosím při stale stejném nevyřešeném problemu pokračuj v původním vlákně, založením nového v jiné sekci fora jen forum znepřehledňuješ a sobě taky nepomůžeš když budeš mít informace rozhazený ve dvou vláknech, navíc porušuješ pravidla. Děkuji za pochopení. Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 Před hodinou, Uranin napsal: mám právě ten connects2 a vše mě chodí na rádiu ovládání pod volantem,tak nevím. Connect ale sbírá jen info z canu pro páčku, ale netváří se jako rádio od toho je canbus modul co má mít rádio Citovat
Uranin Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 Můžete prosím doporučit,který canbus modul by byl nejlepší? Děkuji. Citovat
Uranin Odesláno 31. prosinec 2022 Autor Odesláno 31. prosinec 2022 Tak bylo tam rádio s navi RNEG a teť tam mám NCS-RS205.Děkuji za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.