Jirka Soptík Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Ahoj všichni,mám problém:myslim s otáčkami motoru nějak kolísají nevíte co to může způsobovat?Kamarád mi říkal že to může být potenciometr škrtící klapky.tak bych se chtěl zeptat kolik stojí nebo jestli jde opravit?A ještě by mě zajímalo kolik otáček by měl mít P309 1.4, 55Kw.Předem díky za pomoc. Citovat
Dakaros Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Mam to samý auto co máš ty! Podle knížky by volnoběžný otáčky měli být 900 ot./min.! Mírný kolísání je u tohodle auta normální (aspoň doufám)! Příčin může být hodně: unavený jeden válec, spatně seřízený ventyly a tak. S poťákem si nejsem jistej, podle mě, kdyby byl špatnej, motor chcípe, nebo cuká, ale nejsem odborník! Zkus vyhledat ,,kolísání otáček\"(nebo podobně). Už se to tu určitě řešilo! Já mam teď problém s tím, že po zahřátí motoru mam otáčky na 1300 ot./min. O weekendu budu hledat závadu! Citovat
Jirka Soptík Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 no já mám otáčky něco přes 1000ot/min teda pokud ten otáčkoměr ukazuje správně.dělá mi to jen občas ale zakolísá to z 1000 na 1500ot/min(udělá to tak třikrát a pak se to uklidní)nebo to drží chvilku vysoké otáčky.jinak ventyly mám seřízené a je tam dělaná i generálka hlavy.mohl by to dělat ten krokový motorek co řídí volnoběžné otáčky? Citovat
kovi Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Dakaros Mam to samý auto co máš ty! Podle knížky by volnoběžný otáčky měli být 900 ot./min.! Mírný kolísání je u tohodle auta normální (aspoň doufám)! Příčin může být hodně: unavený jeden válec, spatně seřízený ventyly a tak. S poťákem si nejsem jistej, podle mě, kdyby byl špatnej, motor chcípe, nebo cuká, ale nejsem odborník! Zkus vyhledat ,,kolísání otáček\"(nebo podobně). Už se to tu určitě řešilo! Já mam teď problém s tím, že po zahřátí motoru mam otáčky na 1300 ot./min. O weekendu budu hledat závadu! HLEDEJ SONDU TEPLOTY MOTORU ZE ZADU NA HLAVE Citovat
zazaa Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 mam stejnej motor a drzi to taky vysokej volnobeh zkusil sem podle rady rozdelat potenciometr a vydrene drahy premalovat mekkou tuzkou a zpravilo se to ... bohuzel akorat na asi 5 dni takze schanim taky novej potenciometr :-/ nebo mate nekdo nejakej napad jak to vyresit ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.