Přejít na obsah

Jirka Soptík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 309
  • Rok výroby
    1989

Kontakty

  • ICQ
    240

Profilové informace

  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Jirka Soptík's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jirka Soptík

    aditivum

    Taky používám různá aditiva od firmy l(www.bishops-original.cz) a jsem s nimi velmi spokojen.Už druhým rokem používám aditivum do motoru a musím říct že se ztišil chod a i spotřeba je o malinko menší!Sice ceny jsou trochu vyšší než u ostatních aditiva ale tyto přípravky už mají dlouholetou historii a není to jen lákadlo na lidi protože hodně řidičů stále aditivům nevěří!
  2. Jirka Soptík

    ladák na P309..

    Ahoj.Laďak je zbytečný.Taky jsem ho měl na autě a po jednom týdnu jsem ho dal pryč!!Te hluk je na hovno a hlavně když máš jet nějakou delší trasu!Pak ti s toho akorát hučí v hlavě.Koupil jsem celý nový výfuk plus tlumič Bosal a na něj jsem navařil nerez koncovku.V autě je klid a má to i pěkný zvuk.Hlavně žádné extrem výfuk!!
  3. Ahoj ja jsem taky kupoval Ferodo ale z AutoKelly bych určitě nekupoval kotouče Starline!!
  4. Jirka Soptík

    cukání 309

    Ahoj:papa.No měl jsem podobný problém ale po výměně všeho co si zmínil to přestalo(akorát si nenapsal že si měnil palec ale předpokládám že jo).mohl by to být taky potenciometr škrtící klapky ale to se zase projevuje občasným nebo úplným kolísáním otáček.Ta indučka by to taky mohla dělat.napiš potom jestli si to vyřešil.zatím
  5. Jirka Soptík

    modre podsvicene budiky

    Zdravím všechny.Taky si dělám barevné podsvícení budíků.Mám P 309 a na ručičkách je folie která jde lehce seškrábat(u většiny aut je to podobné).Koupil jsem PAR folii kterou na ně potom nalepím.Problém je ale v tom že zbytek plastu ne kterém jsou ty budíky nalepeny je oranžový.Zkusil jsem si objednat tyto budíky www.tuningsamolepka.cz s černým podkladem a barevnou kombinací barev(modrá stupnice a červené čísla).Tak uvidíme.
  6. Jirka Soptík

    Kola na 309ku

    Čau:papa taky tě vítám v klubu.Taky mám 15" na 309 jen vyber správné ET.Já koupil kola s ET 15 a šířkou 6.5 palců a pneu 195/50.Předek sedí výborně ale vzadu jsem lehce škrtal o lemy.Asi jsem měl vybrat 6 palců nebo pneu s nižším profilem.Nakonec jsem vytáhnul lehoučce lemy a přitom uděla nový lak.
  7. Jirka Soptík

    Klepani motoru

    no u starších Peugeotů je od výrobce nastavena celkem velká vůle ventilů.S tím bych si hlavu nelámal.zkus je seřídit a uvidíš jestli jsou to ventily.
  8. Jirka Soptík

    Můj interiér

    Díky za radu zítra se na ty stránky mrknu.Zatím jsem dělal jenom exterier a motor a tak se chci pustit taky do interieru.
  9. Jirka Soptík

    309 škube

    Taky mi to dělalo na mojí 309.Může to být samozřejmě více věcí ale u mě když jsem vyměnil svíčky,kabely a hlavně víčko od rozdělovače a palec tak to přestalo.Taky jsem si koupil od Bishop´s na pročištění palivové soustavy to taky pomůže.
  10. Jirka Soptík

    Můj interiér

    Máš to velice pěkné.Předpokládám že si to stříkal barvou přímo určenou na plasty že?Kdybych měl svojí garage tak bych se taky do něčeho takového pustil.Uvažoval jsem spíše o Floku-dělá to jen pár firem ale i tak to nedělá každá kvalitně ale když se to povede tak to stojí za to!
  11. Jirka Soptík

    Zadní Náprava P309 !!! ???

    doufám že si to navrtal na správné místo ale pokud ten čep je už úplně zarezlý tak s ním nic nehne a už té nápravě nepomůžeš!!!jinak bys tam měl dát potom nějaké mazivo třeba od Texaca s přísadou EP2
  12. Jirka Soptík

    Zadní Náprava P309 !!! ???

    Ahoj:papa já mám taky 309 a za v času jsem vyvrtal díry do nápravy a dal tam mazničky abych promazal jehličkové ložiska.Ale když už začíná náprava vrzat tak je už většinou pozdě!!!co můžeš třeba udělat tak je ji zvednout o pár zubů nahoru ale zabere ti to tak celý den.
  13. Jirka Soptík

    Škube mezi 1500-2000 ot.

    no může to být taky víčko od rozdělovače(dosedací plochy) a nebo palec.Nevím jestli to je jedno bot nebo čtyr bot ale pokud jedno tak to může být taky potenciometrem.
  14. Jirka Soptík

    Zvuk motoru

    Ahoj sice si psal že měníš pravidelně olej ale zeptám se jestli si toho oleje tam třeba nějakou dobu neměl málo a jezdil si?Protože to můžou dělat zdvihátka.
  15. Jirka Soptík

    sportovní pružiny

    Ahoj ja jsem kupoval na mojí 309 ze stránky http://www.spoilercentrum.cz/tuning/podvozky-pruziny-tlumice/sportovni-pruziny-vmaxx/6591-sportovni-pruziny/ jsou tam na všechny modely Peugeot a docela dobré ceny.Půjdou tam určitě koupit i jen přední pružiny.Stačí jen si vybrat s katalogu ty správné a bude lepší to tel. objednat.
×
×
  • Vytvořit...