Gotrek Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Ahoj... Máte ve 406 někdo něco takového? Chtěl jsem vysypat bordel z předního popelníku, který tam zůstal po předchozím majiteli a když jsem ho vyjmul, našel jsem pod ním žárovičku, která vypadá, že tam má být. Jenže tam jen tak volně ležela. Zajímalo by mě, zda tam náhodou nemá být nějak upevněná. Nevíte někdo? Předem díky. Citovat
Guest andy99 Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Já mam 406ku a svítí mi jak popelník tak i zapalovač. Když ten popelník vyndáš tak by tam měla bejt úchytka. Viděl sem to rozebraný,ale nikdy sem to nedělal. Navštiv tyhle stránky našeho klubíku v Plzni a hoši ti poradí.Ty to rozebírali. http://www.peugeot406-club.ic.cz/uvod.htm Citovat
VIP3R Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Já jsem to taky rozebíral, ta žárovička má být zasunutá v drážce na popelníku, pak to pěkně svítí. A když jsme u toho, tak se musím pochlubit co mi předchozí majitel nechal za bonus pod popelníkem. Málem jsem se poblil, když jsem to uviděl, luxoval jsem to snad půl hodiny, jak to bylo zažrané... Citovat
simas Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 tak to je pekny hnus, to ti teda to luxovani nezavidim. Predchozi majitel v aute taky kouril-musim se nekdy podivat jestli tam neni to same. Citovat
Tornado Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Takovej chliv jsem mel po minulym majiteli taky. A dalsi jsem nasel, kdyz jsem sklopil volant. Jinak osvetlenej popelnik je pro nekuraka jako ja skvely misto na drobny. Citovat
Radek V. Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Ta zarovka se nasunuje i z konektorem do toho vrchniho krytu co drzi popelnik. To misto se pozna podle toho, kde je na popelniku to oranzove prosvetleni. Mylim si ze je to na prave strane.... Citovat
Gotrek Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 Díky všem... mrknu na to a snad to tam někam napasuju. Všechny tři Peugeoty jsem měl bohužel po kuřácích, první na to doplatil nejhůř, Hics se s autem mazlil, takže druhé pohoda no a tohle už naštěstí není tak cítit (i když ze začátku to bylo utrpení), jen ještě občas najdu někde popel a škoda té propálené sedačky. Citovat
Guest Aleku Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Radek V. Ta zarovka se nasunuje i z konektorem do toho vrchniho krytu co drzi popelnik. To misto se pozna podle toho, kde je na popelniku to oranzove prosvetleni. Mylim si ze je to na prave strane.... U starého modelu, je ta barevná prosvicející mrška na straně u radičky.... Chce to mít všechny ty kravinky potřebný, kam se pak zastrkuje žárovička...pak se to snad jen celý nasune do takového držáčku.... Citovat
Guest Aleku Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Radek V. Ta zarovka se nasunuje i z konektorem do toho vrchniho krytu co drzi popelnik. To misto se pozna podle toho, kde je na popelniku to oranzove prosvetleni. Mylim si ze je to na prave strane.... U starého modelu, je ta barevná prosvicející mrška na straně u radičky.... Chce to mít všechny ty kravinky potřebný, kam se pak zastrkuje žárovička...pak se to snad jen celý nasune do takového držáčku.... Citovat
barenst Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Ja mam v aute od novoty nekuracky kastlik ktery je misto popelniku Citovat
deeper Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Hih já sice kouřím, ale v autě je zákaz. Tak osvětlený popelník slouží na drobáky .-) měl jsem taky auto po kuřákovi a to byl hnus popel lítal z větráků, cirkuloval po kabině, prostě hnus Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 No já si stěžovat nemůžu. Jestli se v mojim autí kouřilo tak snad jedině pod volantem. Všude kde jsem to měl rozdělaný tak po popelu ani památky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.