Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj...

Máte ve 406 někdo něco takového?

Chtěl jsem vysypat bordel z předního popelníku, který tam zůstal po předchozím majiteli a když jsem ho vyjmul, našel jsem pod ním žárovičku, která vypadá, že tam má být. Jenže tam jen tak volně ležela. Zajímalo by mě, zda tam náhodou nemá být nějak upevněná.

Nevíte někdo? Předem díky.

Odesláno

Já mam 406ku a svítí mi jak popelník tak i zapalovač.

Když ten popelník vyndáš tak by tam měla bejt úchytka.

Viděl sem to rozebraný,ale nikdy sem to nedělal.

Navštiv tyhle stránky našeho klubíku v Plzni a hoši ti poradí.Ty to rozebírali. :super

http://www.peugeot406-club.ic.cz/uvod.htm

Odesláno

Já jsem to taky rozebíral, ta žárovička má být zasunutá v drážce na popelníku, pak to pěkně svítí.

A když jsme u toho, tak se musím pochlubit co mi předchozí majitel nechal za bonus pod popelníkem. Málem jsem se poblil, když jsem to uviděl, luxoval jsem to snad půl hodiny, jak to bylo zažrané... :grr

pred.jpg

Odesláno

Ta zarovka se nasunuje i z konektorem do toho vrchniho krytu co drzi popelnik. To misto se pozna podle toho, kde je na popelniku to oranzove prosvetleni. Mylim si ze je to na prave strane....;)

Odesláno

Díky všem... mrknu na to a snad to tam někam napasuju.

Všechny tři Peugeoty jsem měl bohužel po kuřácích, první na to doplatil nejhůř, Hics se s autem mazlil, takže druhé pohoda no a tohle už naštěstí není tak cítit (i když ze začátku to bylo utrpení), jen ještě občas najdu někde popel a škoda té propálené sedačky.

Odesláno
Původně zaslal: Radek V.

Ta zarovka se nasunuje i z konektorem do toho vrchniho krytu co drzi popelnik. To misto se pozna podle toho, kde je na popelniku to oranzove prosvetleni. Mylim si ze je to na prave strane....;)

U starého modelu, je ta barevná prosvicející mrška na straně u radičky....:papa

Chce to mít všechny ty kravinky potřebný, kam se pak zastrkuje žárovička...pak se to snad jen celý nasune do takového držáčku....:papa

Odesláno
Původně zaslal: Radek V.

U starého modelu, je ta barevná prosvicející mrška na straně u radičky....:papa

Chce to mít všechny ty kravinky potřebný, kam se pak zastrkuje žárovička...pak se to snad jen celý nasune do takového držáčku....:papa

Odesláno

Hih já sice kouřím, ale v autě je zákaz. Tak osvětlený popelník slouží na drobáky .-) měl jsem taky auto po kuřákovi a to byl hnus popel lítal z větráků, cirkuloval po kabině, prostě hnus

Odesláno

No já si stěžovat nemůžu. Jestli se v mojim autí kouřilo tak snad jedině pod volantem. :D

Všude kde jsem to měl rozdělaný tak po popelu ani památky. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...