dýzl Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 Zdravím. Jde sice o Citroena C5, ale motor a špajzka včetně řazení jsou stejné pro vícero modelů PSA . Prostě od poloviny-konce? léta se začalo hůř řadit, respektive řadit jde, ale jde to z tuha, Lanovody? něco v převodovce?! Nesetkal se tu někdo s takovýmto problémem? Citovat
Hafity Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 Kontrola množství olejové náplně proběhla ? Citovat
dýzl Odesláno 22. listopad 2022 Autor Odesláno 22. listopad 2022 Zatím ne neboť od opravy v dubnu-květnu byla nová náplň a od té doby je pod autem sucho. zatím sháním info. A proč jsem to začal řešit dnes? protože moje s ním odmítla jezdit -skrze to řazení. Citovat
Dave_k Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 Mě na 406 začalo zlobit řazení zpátečky až tak, že jsem ji tam nemohl ani zařadit. Na vině byl jeden ze dvou lanovodů. Po výměně zase vše OK. Citovat
dýzl Odesláno 22. listopad 2022 Autor Odesláno 22. listopad 2022 Právě, z lan mám strach a z toho že je převodovka na odchodu!! Každopádně prověřím množství oleje, ale tím by to nemělo být to by museli být občas pod autem čerstvé fleky od oleje, PS kryt pod autem není aby úkapy oleje zachytil!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.