jaslov Odesláno 16. listopad 2022 Odesláno 16. listopad 2022 Cca týždeň pred prvou STK vymené zadné kotúče + platničky cez STK som neprešiel kvôli nesúmernosti brzdnej sily L zadneho kolesa oproti Pzadnému kolesu.Mám dva mesiace na odstránenie problému ,technik poradil najazdiť aspoň 1000 Km aby to sadlo.Vie mi niekto poradiť ako to čím najrýchlejšie vyriešiť? Citovat
krtek 2 Odesláno 16. listopad 2022 Odesláno 16. listopad 2022 (upraveno) brzdy si musia sadnut ale 1000 km to netrva ale tak dve tri dlhsie jazdy ak sa to neporiesi zataz kufor tak 100kg a chod znova a modli sa aby to vyslo na zadku su brzdy regulovane/brzdny ucinok/ podla zatazenia napravy respektive zataz to a pojazdi lebo nalahko zadok takmer vobec nebrzdi Upraveno 16. listopad 2022 uživatelem krtek 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. listopad 2022 Odesláno 16. listopad 2022 Je to sice nový auto, ale co pístky a samotný třmen, hýbou se pěkně? Citovat
jaslov Odesláno 16. listopad 2022 Autor Odesláno 16. listopad 2022 (upraveno) Údajne to všetko premazal.....ešte za ním budem musieť ísť a asi to reklamovať.... před 3 hodinami, krtek 2 napsal: brzdy si musia sadnut ale 1000 km to netrva ale tak dve tri dlhsie jazdy ak sa to neporiesi zataz kufor tak 100kg a chod znova a modli sa aby to vyslo na zadku su brzdy regulovane/brzdny ucinok/ podla zatazenia napravy respektive zataz to a pojazdi lebo nalahko zadok takmer vobec nebrzdi Neublížim tomu ,keď z kopca budem pribrzďovať ručnou brzdou? Upraveno 16. listopad 2022 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
krtek 2 Odesláno 16. listopad 2022 Odesláno 16. listopad 2022 (upraveno) na kratko nie ale zalezi ci mas kotucobubny tam je to k nicomu lebo nebrzdia dosticky ale celuste vo vnutri kotuca ak mas rucku cez strmene jak skodovka tak mozes takto pripomoct Upraveno 16. listopad 2022 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.