GVT Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 Ahoj. Je tu někdo, kdo si sám přezouvá pneu? Jde mi o to, jestli je na 5008 jiné místo, kde se dá umístit hever, než pod pod práh? Některá auta mají přímo místo pro kulatej nástavec pro hever místo prahu. Dnes jsem se koukal pod auto a všude samej plast... Případně mohl by někdo poslat fotku s označením místa ve předu a vzadu za co auto zvedá? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 (upraveno) pokud myslíš kam dát zvedák z auta, dej ho pod práh, jak říká návod, ty plochy co píšeš, jsou pro dílenský (hydraulický) zvedák v autodílně..., jestli myslíš ten malý zvedák (čínský), tak jsou tam všude na nápravě plasty, dá se koupit gumový nástavec, který nasadíš na práh a pak to bez poškození prahu (barvy) zvedneš třeba totok Upraveno 5. listopad 2022 uživatelem ozzy56 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 pojizdny hydraulicky hever kdyz se vejde tak pod napravy mensi zdvih a kolo je hned sundane tim original heverem ze sady bych auto neprezouval - jedna se jen o hever na vymenu defektu (2-3 defekty nez se znici ) nevim nekdo to pouziva bezne ale kdo veri kusu vylisovaneho plechu na konzervy a plastove matici Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 @pavelu96 jo navod k obsluze asi zacina byt luxusni vybava vsech vyrobcu vozu pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 Ještě že máme internet... https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 zvedák k autu je opravdu jen pro výměnu kola-defektu-, že na něm někdo dělá generálku nápravy je zas jiná píseň Citovat
GVT Odesláno 5. listopad 2022 Autor Odesláno 5. listopad 2022 Já jsem samozřejmě návod četl. Proto byl ten dotaz položen tak, jestli existuje i další místo pro výměnu kola, než je napsáno v manuálu (práh) pro výměnu při defektu.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 (upraveno) ano ale ne originalnim heverem kdyz to jde tak hever vzdy nejblize ke kolu aby si nezvedal zbytecne celou kastli a na tlumicich ti napravy padly Upraveno 5. listopad 2022 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
GVT Odesláno 5. listopad 2022 Autor Odesláno 5. listopad 2022 Je pravda, ze z toho dotazu nemuselo byt jasne, ze mam na mysli klasicky hever a ne ten originalni. Napr. https://www.mall.cz/vybaveni-garaze/mar-pol-m80124-pojizdny-hydraulicky-100017735787?gclid=Cj0KCQjwk5ibBhDqARIsACzmgLRfh_x7K8PI2e0eiGOPaO-_gLEFqwNz1WLd7ojPad7BoSBJfoj_dckaAnfcEALw_wcB Citovat
Ajap Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 Já si (skoro) vždycky přehazoval kola sám. Za prvé jsem chtěl ušetřit, za druhé mě to docela baví a za třetí jsem si kola nechal vyvážit v servisu ještě před hlavním náporem přezouvání a výměnu provedl takzvaně "v pravý čas" No a musím říct, že sice 225/45 R17 na první 308 byly těžký, ale dalo se, tak ty 235/55 R18, co mám na 3008 - to už teda neba Takže když mně v servisu řekli, že za chtějí za přehození jednoho kola 60Kč, tak jsem holt přezul o týden dřív, než jsem chtěl Holt už to není 165/70 R13 jako u Feldy, kde jsem nosil ze sklepa k autu v každé ruce jedno kolo a ještě navíc s rozpažením, abych se neumazal pavlii, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.