Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. 

Je tu někdo, kdo si sám přezouvá pneu? 

Jde mi o to, jestli je na 5008 jiné místo, kde se dá umístit hever, než pod pod práh? Některá auta mají přímo místo pro kulatej nástavec pro hever místo prahu. 

Dnes jsem se koukal pod auto a všude samej plast... 

Případně mohl by někdo poslat fotku s označením místa ve předu a vzadu za co auto zvedá? 

Díky

Odesláno (upraveno)

pokud myslíš kam dát zvedák z auta, dej ho pod práh, jak říká návod, ty plochy co píšeš, jsou pro dílenský (hydraulický) zvedák v autodílně..., jestli myslíš ten malý zvedák (čínský), tak jsou tam všude na nápravě plasty, dá se koupit gumový nástavec, který nasadíš na práh a pak to bez poškození prahu (barvy) zvedneš

třeba totok 51ymp+OYCOL._AC_UL960_QL65_.jpg

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

pojizdny hydraulicky hever kdyz se vejde tak pod napravy
mensi zdvih a kolo je hned sundane

tim original heverem ze sady bych auto neprezouval - jedna se jen o hever na vymenu defektu (2-3 defekty nez se znici 😆 )
nevim nekdo to pouziva bezne ale kdo veri kusu vylisovaneho plechu na konzervy a plastove matici

Odesláno

Já jsem samozřejmě návod četl. Proto byl ten dotaz položen tak, jestli existuje i další místo pro výměnu kola, než je napsáno v manuálu (práh) pro výměnu při defektu.... 

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já si (skoro) vždycky přehazoval kola sám. Za prvé jsem chtěl ušetřit, za druhé mě to docela baví a za třetí jsem si kola nechal vyvážit v servisu ještě před hlavním náporem přezouvání a výměnu provedl takzvaně "v pravý čas"😜

No a musím říct, že sice 225/45 R17 na první 308 byly těžký, ale dalo se, tak ty 235/55 R18, co mám na 3008 - to už teda neba😄 Takže když mně v servisu řekli, že za chtějí za přehození jednoho kola 60Kč, tak jsem holt přezul o týden dřív, než jsem chtěl😄

Holt už to není 165/70 R13 jako u Feldy, kde jsem nosil ze sklepa k autu v každé ruce jedno kolo a ještě navíc s rozpažením, abych se neumazal😀

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...