Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vítám Tě na Peugeot clubu :papa

Asi bude důležitá informace jaký systém máš v autě. Podle podpisu jde o 4007 z roku 2008. 

Takže...

• O 2 týdny později...
Odesláno

hezky den, posílám fotky, jak vypada :) a info o verzi. a jeste dotaz - da se sehnat komplet novy displej uz s cestinou a aktualizovany? hodil jsem info na jednu firmu - aktualizace vseho vyjde na 4k

20221104_115232857.jpg

20221104_115256573.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, prosím o radu  tomuto tématu. Mám P4007 z r. 2010systém Navi přesně, jako zde na obrázju vyfotil kolega. Vůbec nemám žádné menu "telefon", nebo to alespoň nemohu najít. Nic, kde by byla nabídka na spárování BT. Je  možné, že se vyrábela verze bez Bluetooth?

Moc díky za odpověď, případně radu, kde to najdu

Tom

Odesláno (upraveno)

"chytrou knížku" k autu máš?

Kdyžtak tady se můžeš podívat. ;) Co píšou tak spárovat telefon asi jedině hlasovým ovládáním. :myslim

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

Knížku jsme si stáhnul, tu mám. Jenomže já tam nemám pod volantem ovládání, ta tlačítka na hlasové ovládání. Mám jenom tlačítka na volantu. Je tam oruginál Mitsubishi Communication System, je mi divné, že to má HDD, DVD, ale nemá BT?

Nebo jsem to někde nešikovně vypnul a nevím kde.

Díky za odpověď.

T.

Upraveno uživatelem Tomík4007
Odesláno (upraveno)

Na anglickom fóre som našiel návod, ako spárovať telefón a P4007 hlasovým ovládaním:

Make sure you have Bluetooth turned on the iPhone or Android device.

Car turned to on but don't start it.

Press SPEAK button, display will say "listening"
Say "SETUP"
Say "Pairing Options"
Say "Pair"
Say "1 2 3 4" or whatever you want does not matter (you have to add by voice).

Should then see it listed on the iPhone or device Bluetooth as "Hands Free System"
When you pair it will ask for code "1 2 3 4" or whatever you used.

Then it will (off memory, didn't do this bit) ask you to record the name of the device, plays your voice back at you, and then asks to confirm it. This recording is played at you each time it connects to the device, so try to use a normal voice, no matter how upset you may be with trying to get to this point !!

By default, the last device added tends to be the first one it goes for, to make a Bluetooth connection (although you can change this in the menus, it's also painful to find and if you need to change it, will be for both phone calls and audio).

Sooooo Pro tip - add your phone or most used one last.

Done.

Mine is 2012, the manual is identical to one linked, but the actual instructions just tested above for you. Hope you find this helpful.

V manuáli (2009) na s. 215 sú pre 4007 trocha odlišné hlasové povely.

Upraveno uživatelem Akoc
doplnenie
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, pavelu96 napsal:

Tenhle systém neznám, ale přijde mi divné, že by v autě z roku 2010 bylo hlasové ovládání... :myslim

Však na 207 z roku 2006 s RT3 máme taky hlasový ovládání. 😁I když teda nikdy jsem to nezkoušel co to i a neumí.

Upraveno uživatelem Stosun
Odesláno

Tlačítka pod volantem možná  byla za příplatek, ale mě to nejde ani na té navigaci s rádiem. Jako kdyby někdo umazal tu ikonu na spuštění aplikace mobilu a spárování BT. Asi to budu muset nějak resetovat a doufat, že to nahodím. Nebo to vyměním za systé, s Androidem, je jich v nabídce spoustu, máte s s nějakým někdo dobrou zkušenost?

Díky T

Odesláno (upraveno)

No pokud na volantu nemáš to co je na fotce, tak tam nebude ani to hands-free a tudíž bluetooth sice asi je, ale nemáš ho proč párovat s telefonem. 

Telefon přes bluetooth něco "vidí"?

Tohle vlákno jsi četl?

4007volant.jpg

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Právě ta tlačítka pod volantem tam nemám. Ale tu navigaci, co je na obr. ano. Jenom mě bylo divné, že si 1. majitel zaplatil za DVD, ale na za HF, no do hlavy člověk lidem nevidí:-)  Navíc v návodu k telematické jednotce, v oddíle párování není žádná * , že se to týká pouze určitých modelů. Proto to stále hledám:-)
Vlákno jsme si prošel, podle mě je hledaný vstup AUX-jack na spodná hraně panelu rádia, jak se začne celý displej vyklápět, aby se otevřela stěna pro CD, ta se na spodní hraně objeví vstup jack, ale nezkoušel jsme to.  Asi to celé vykostím a dám Androida.

Děkuji všem za čas a za rady.

Mějte se fajn T.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...