karvinak1 Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 Hezky den, řešil někdo spárování telefonu se systémem auta? Provedu příkazy, ale telefon nevidí systém auta k spárování. Máte někdo nějakou zkušenost? Citovat
pavelu96 Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 Vítám Tě na Peugeot clubu Asi bude důležitá informace jaký systém máš v autě. Podle podpisu jde o 4007 z roku 2008. Takže... Citovat
karvinak1 Odesláno 26. říjen 2022 Autor Odesláno 26. říjen 2022 Ano jedná se o 4007 rok vyroby 2008. Citovat
pavelu96 Odesláno 26. říjen 2022 Odesláno 26. říjen 2022 No to už víme, ale jaký systém máš v autě? Jaký typ rádia? Třeba fotku... Citovat
karvinak1 Odesláno 5. listopad 2022 Autor Odesláno 5. listopad 2022 hezky den, posílám fotky, jak vypada a info o verzi. a jeste dotaz - da se sehnat komplet novy displej uz s cestinou a aktualizovany? hodil jsem info na jednu firmu - aktualizace vseho vyjde na 4k Citovat
Tomík4007 Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 Ahoj, prosím o radu tomuto tématu. Mám P4007 z r. 2010systém Navi přesně, jako zde na obrázju vyfotil kolega. Vůbec nemám žádné menu "telefon", nebo to alespoň nemohu najít. Nic, kde by byla nabídka na spárování BT. Je možné, že se vyrábela verze bez Bluetooth? Moc díky za odpověď, případně radu, kde to najdu Tom Citovat
Dave_k Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 (upraveno) "chytrou knížku" k autu máš? Kdyžtak tady se můžeš podívat. Co píšou tak spárovat telefon asi jedině hlasovým ovládáním. Upraveno 15. leden 2023 uživatelem Dave_k Citovat
Tomík4007 Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 (upraveno) Knížku jsme si stáhnul, tu mám. Jenomže já tam nemám pod volantem ovládání, ta tlačítka na hlasové ovládání. Mám jenom tlačítka na volantu. Je tam oruginál Mitsubishi Communication System, je mi divné, že to má HDD, DVD, ale nemá BT? Nebo jsem to někde nešikovně vypnul a nevím kde. Díky za odpověď. T. Upraveno 15. leden 2023 uživatelem Tomík4007 Citovat
pavelu96 Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 Tenhle systém neznám, ale přijde mi divné, že by v autě z roku 2010 bylo hlasové ovládání... Citovat
Akoc Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 (upraveno) Na anglickom fóre som našiel návod, ako spárovať telefón a P4007 hlasovým ovládaním: Make sure you have Bluetooth turned on the iPhone or Android device. Car turned to on but don't start it. Press SPEAK button, display will say "listening" Say "SETUP" Say "Pairing Options" Say "Pair" Say "1 2 3 4" or whatever you want does not matter (you have to add by voice). Should then see it listed on the iPhone or device Bluetooth as "Hands Free System" When you pair it will ask for code "1 2 3 4" or whatever you used. Then it will (off memory, didn't do this bit) ask you to record the name of the device, plays your voice back at you, and then asks to confirm it. This recording is played at you each time it connects to the device, so try to use a normal voice, no matter how upset you may be with trying to get to this point !! By default, the last device added tends to be the first one it goes for, to make a Bluetooth connection (although you can change this in the menus, it's also painful to find and if you need to change it, will be for both phone calls and audio). Sooooo Pro tip - add your phone or most used one last. Done. Mine is 2012, the manual is identical to one linked, but the actual instructions just tested above for you. Hope you find this helpful. V manuáli (2009) na s. 215 sú pre 4007 trocha odlišné hlasové povely. Upraveno 15. leden 2023 uživatelem Akoc doplnenie Citovat
Stosun Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 (upraveno) Před hodinou, pavelu96 napsal: Tenhle systém neznám, ale přijde mi divné, že by v autě z roku 2010 bylo hlasové ovládání... Však na 207 z roku 2006 s RT3 máme taky hlasový ovládání. I když teda nikdy jsem to nezkoušel co to i a neumí. Upraveno 15. leden 2023 uživatelem Stosun Citovat
Tomík4007 Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 Tlačítka pod volantem možná byla za příplatek, ale mě to nejde ani na té navigaci s rádiem. Jako kdyby někdo umazal tu ikonu na spuštění aplikace mobilu a spárování BT. Asi to budu muset nějak resetovat a doufat, že to nahodím. Nebo to vyměním za systé, s Androidem, je jich v nabídce spoustu, máte s s nějakým někdo dobrou zkušenost? Díky T Citovat
Dave_k Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 (upraveno) No pokud na volantu nemáš to co je na fotce, tak tam nebude ani to hands-free a tudíž bluetooth sice asi je, ale nemáš ho proč párovat s telefonem. Telefon přes bluetooth něco "vidí"? Tohle vlákno jsi četl? Upraveno 15. leden 2023 uživatelem Dave_k Citovat
Tomík4007 Odesláno 15. leden 2023 Odesláno 15. leden 2023 Právě ta tlačítka pod volantem tam nemám. Ale tu navigaci, co je na obr. ano. Jenom mě bylo divné, že si 1. majitel zaplatil za DVD, ale na za HF, no do hlavy člověk lidem nevidí:-) Navíc v návodu k telematické jednotce, v oddíle párování není žádná * , že se to týká pouze určitých modelů. Proto to stále hledám:-) Vlákno jsme si prošel, podle mě je hledaný vstup AUX-jack na spodná hraně panelu rádia, jak se začne celý displej vyklápět, aby se otevřela stěna pro CD, ta se na spodní hraně objeví vstup jack, ale nezkoušel jsme to. Asi to celé vykostím a dám Androida. Děkuji všem za čas a za rady. Mějte se fajn T. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.