Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

A Ty se divis, ze tak pekne rejem, kdyz si Garfield tak pekne sam nabeh?me zbyla jen lepenka nuzky, z toho tezko muze kdokoli cokoli vyvozovat:)))))

Prosím prosím, já bych věděl, co z toho vyvodit! Nůžkami ustřihnout pořádný kus té lepicí pásky a zalepit Vendulce její ústa jahodová :D

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

A Ty se divis, ze tak pekne rejem, kdyz si Garfield tak pekne sam nabeh?me zbyla jen lepenka nuzky, z toho tezko muze kdokoli cokoli vyvozovat:)))))

Prosím prosím, já bych věděl, co z toho vyvodit! Nůžkami ustřihnout pořádný kus té lepicí pásky a zalepit Vendulce její ústa jahodová :D

Tak takove mas choutky kocoure??!!!!:o:o:D

Odesláno

uz zase zacinas??? :aut:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:aut by mě zajímalo, jak kocour ví, že Vendulka chutná jako jahoda :D :D :D :D :D :D :D

Ono totiž kdo ví, kde si to tričko přibalil... :myslim:D

Odesláno

:aut by mě zajímalo, jak kocour ví, že Vendulka chutná jako jahoda :D :D :D :D :D :D :D

No já jsem jen řekl ústa jahodová namísto výrazu tlamča nevymáchaná, to tak my slušňáci v případě dam děláme. ALE: jak víš ty, že tak V. skutečně chutná? ;)

Odesláno

Já to vím samozřejmě přímo od ní, my jsme přeci pokožní sestry a víme o sobě všechno, víš...a nesnaž se tady odvádět pozornost od faktu, že jsi měl u sebe Aničky Chipový tričko a víš, že Vendulka používá lesk na rty, Yves Rocher, prichut jahoda!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ono totiž kdo ví, kde si to tričko přibalil... :myslim:D

Dobře, Marceli, jak vy k my, tak my k vy:

Tričko zapadlo kamsi v pokoji, když Chip s Chipovou chipovali, až trička lítaly, to už se ví.

Ale ještě se neví, KDE SIS UHNAL NASTUZENÍ? Vevnitř v chatě těžko. A TEĎ VYSVĚTLUJ, LUMPE! :D:aut

Odesláno

Já to vím samozřejmě přímo od ní, my jsme přeci pokožní sestry a víme o sobě všechno, víš...a nesnaž se tady odvádět pozornost od faktu, že jsi měl u sebe Aničky Chipový tričko a víš, že Vendulka používá lesk na rty, Yves Rocher, prichut jahoda!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jéžiš Netopejrová, ty jsi fakt těžkej partner... Mír, prosím mír! :D

Odesláno

Jak tezkej partner jsem vi svoje jedine Juneau :D :D :D...tak nedelej kocoure kuzicky, ale ze jsi to ty a ze mam rada tvoji milou kocourovou, udelim ti milost a budu na tebe hodnoucka jak medvidek kaola, beres? :)

Odesláno

rada bych verejne podotkla, ze nikdo z tech, kdoz se tu vyjadrovali k me chuti NEMA dostatecne informace, aby se mohl dostatecne sofistikovane vyjadrovat k tematu!

Odesláno

rada bych verejne podotkla, ze nikdo z tech, kdoz se tu vyjadrovali k me chuti NEMA dostatecne informace, aby se mohl dostatecne sofistikovane vyjadrovat k tematu!!!!

Člověče, protři si očička, k tvé chuti se tu vyjadřoval jen JEDEN člověk, a snad to Netopce jako licenci odpustíš, přečti si pořádně co se píše a nebrumlej, nesluší ti to.

Odesláno

rada bych verejne podotkla, ze nikdo z tech, kdoz se tu vyjadrovali k me chuti NEMA dostatecne informace, aby se mohl dostatecne sofistikovane vyjadrovat k tematu!!!!

Člověče, protři si očička, k tvé chuti se tu vyjadřoval jen JEDEN člověk, a snad to Netopce jako licenci odpustíš, přečti si pořádně co se píše a nebrumlej, nesluší ti to.

prestavam brumlat a shodnem se na jedne veci a pustime se do Marcela:)))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...