Garfield Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: aka A Ty se divis, ze tak pekne rejem, kdyz si Garfield tak pekne sam nabeh?me zbyla jen lepenka nuzky, z toho tezko muze kdokoli cokoli vyvozovat:))))) Prosím prosím, já bych věděl, co z toho vyvodit! Nůžkami ustřihnout pořádný kus té lepicí pásky a zalepit Vendulce její ústa jahodová Citovat
aka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: aka A Ty se divis, ze tak pekne rejem, kdyz si Garfield tak pekne sam nabeh?me zbyla jen lepenka nuzky, z toho tezko muze kdokoli cokoli vyvozovat:))))) Prosím prosím, já bych věděl, co z toho vyvodit! Nůžkami ustřihnout pořádný kus té lepicí pásky a zalepit Vendulce její ústa jahodová Tak takove mas choutky kocoure??!!!!:o:D Citovat
Vvitty Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: aka A Ty se divis, ze tak pekne rejem, kdyz si Garfield tak pekne sam nabeh?me zbyla jen lepenka nuzky, z toho tezko muze kdokoli cokoli vyvozovat:))))) Prosím prosím, já bych věděl, co z toho vyvodit! Nůžkami ustřihnout pořádný kus té lepicí pásky a zalepit Vendulce její ústa jahodová uz zase zacinas??? :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 by mě zajímalo, jak kocour ví, že Vendulka chutná jako jahoda :D :D :D Citovat
Marcel505 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Netopýrka by mě zajímalo, jak kocour ví, že Vendulka chutná jako jahoda :D :D :D Ono totiž kdo ví, kde si to tričko přibalil... Citovat
Garfield Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Netopýrka by mě zajímalo, jak kocour ví, že Vendulka chutná jako jahoda :D :D :D No já jsem jen řekl ústa jahodová namísto výrazu tlamča nevymáchaná, to tak my slušňáci v případě dam děláme. ALE: jak víš ty, že tak V. skutečně chutná? Citovat
Netopýrka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Já to vím samozřejmě přímo od ní, my jsme přeci pokožní sestry a víme o sobě všechno, víš...a nesnaž se tady odvádět pozornost od faktu, že jsi měl u sebe Aničky Chipový tričko a víš, že Vendulka používá lesk na rty, Yves Rocher, prichut jahoda!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Garfield Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Netopýrka by mě zajímalo, jak kocour ví, že Vendulka chutná jako jahoda :D :D :D Ono totiž kdo ví, kde si to tričko přibalil... Dobře, Marceli, jak vy k my, tak my k vy: Tričko zapadlo kamsi v pokoji, když Chip s Chipovou chipovali, až trička lítaly, to už se ví. Ale ještě se neví, KDE SIS UHNAL NASTUZENÍ? Vevnitř v chatě těžko. A TEĎ VYSVĚTLUJ, LUMPE! Citovat
Netopýrka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 tak ja uz toho necham, uz budu hodna.... Citovat
Garfield Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Já to vím samozřejmě přímo od ní, my jsme přeci pokožní sestry a víme o sobě všechno, víš...a nesnaž se tady odvádět pozornost od faktu, že jsi měl u sebe Aničky Chipový tričko a víš, že Vendulka používá lesk na rty, Yves Rocher, prichut jahoda!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jéžiš Netopejrová, ty jsi fakt těžkej partner... Mír, prosím mír! Citovat
Netopýrka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 no to by me taky zajimalo, Marceli Citovat
Netopýrka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Jak tezkej partner jsem vi svoje jedine Juneau :D ...tak nedelej kocoure kuzicky, ale ze jsi to ty a ze mam rada tvoji milou kocourovou, udelim ti milost a budu na tebe hodnoucka jak medvidek kaola, beres? Citovat
Garfield Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Netopýrka no to by me taky zajimalo, Marceli Správně, ta chlupatá křídlatá myš má pravdu, teď budeme propírat tebe, Marceli! Citovat
aka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 rada bych verejne podotkla, ze nikdo z tech, kdoz se tu vyjadrovali k me chuti NEMA dostatecne informace, aby se mohl dostatecne sofistikovane vyjadrovat k tematu! Citovat
Garfield Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: aka rada bych verejne podotkla, ze nikdo z tech, kdoz se tu vyjadrovali k me chuti NEMA dostatecne informace, aby se mohl dostatecne sofistikovane vyjadrovat k tematu!!!! Člověče, protři si očička, k tvé chuti se tu vyjadřoval jen JEDEN člověk, a snad to Netopce jako licenci odpustíš, přečti si pořádně co se píše a nebrumlej, nesluší ti to. Citovat
aka Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: aka rada bych verejne podotkla, ze nikdo z tech, kdoz se tu vyjadrovali k me chuti NEMA dostatecne informace, aby se mohl dostatecne sofistikovane vyjadrovat k tematu!!!! Člověče, protři si očička, k tvé chuti se tu vyjadřoval jen JEDEN člověk, a snad to Netopce jako licenci odpustíš, přečti si pořádně co se píše a nebrumlej, nesluší ti to. prestavam brumlat a shodnem se na jedne veci a pustime se do Marcela:))))) Citovat
Béďa Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 \"uz se poprali?? uz se poprali??\" :D Citovat
žabi Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 jeste ne :D:D, ale snad je to do Sebetova pusti:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.