slopperjoe Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Ahoj ľudia, nemá niekto na predaj ľavé el.spätné zrkadlo, komplet alebo len zrkadlo na 806-ku ?, čierne. P.S. Ak niekto potrebuje poradiť ako sa rozoberá, teraz to už viem.... Citovat
raa Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Jen pro informaci: Nedavno jsem menil leve mechanicke zrcatko (protoze mne prasklo lanko) a nebyl sem schopnej sehnat adekvatni nahradu. Zkousel jsem 3 kusy od 2 vyrobcu (druhovyroba, staly 810 Kc) a u vsech byl problem s rozsahem - i pri maximalne odklopenem zrcatku v nem vidim porad jeste pulku auta, takze na dalnici je to na prd. Zatim jsem to resil nalepenim maleho panoramatickeho zrcatka, ale neni to ono. Nevite nekdo, kde sehat poradne zrcatko s velkym rozsahem? Originalni stoji 3200 a to se mne zda za obycejne zrcatko docela nehorazna cena... Citovat
mmpc Odesláno 24. září 2006 Odesláno 24. září 2006 Ahoj, porad ako si ho rozobral? Mne prestalo fungovat el. sklapanie. iba tam nieco preskkuje. DIK Citovat
raa Odesláno 24. září 2006 Odesláno 24. září 2006 Původně zaslal: mmpc Ahoj, porad ako si ho rozobral? Mne prestalo fungovat el. sklapanie. iba tam nieco preskkuje. DIK Ja rozebiral jen mechanicke... Pokud ti jde o rozebranizrcatka a ne jeho odmontovani z auta, tak u mechanickeho staci na spodni strane sroubovakem odklopit kruhovou kryku a obnazi se mechanismus kloubu. Snad to bude u elektrickeho podobne. BTW v patek jsem videl na vrakovisti jedno v elektrice dobre rozebrane a mozna tam v pondeli znovu pojedu - pripadne vyfotim (ale neslibuju). Citovat
slopperjoe Odesláno 27. září 2006 Autor Odesláno 27. září 2006 ja som to rozobral nasledovne: - vyklopiť vonkajšiu časť(ďalej od dverí) zrkadla na maximum - jemne ho odtiahnuť(pozor!!! naozaj jemne, ja som ho takto prvý raz praskol:D), sú tam dva konce ocelovej drôtenej okrúhlej pružinky, tie je potrebné stlačiť k sebe a pružinka vyskočí z drážky - teraz by malo ísť pomaly vybrať zrkadlo, na jeho úplné vybratie je ešte potrené odpojiť konektory vyhrievania hodne trpezlivosti hlavne pri zakladaní a radím z vlastnej skúsenosti nič nerobiť nasilu, lebo budete kupovať nové, ako ja. Citovat
slopperjoe Odesláno 27. září 2006 Autor Odesláno 27. září 2006 ináč, to el.sklápanie, mal som rozobratý ten motorček, mne totižto pre zmenu nefunguje zastavenie odklopenia.Keď le. zrkadlá sklopím a chcem ich odklopiť, tak jedno sa otvorí o 180 stupňov, či je dosť blbé, ak niekto vie poradiť ako to opraviť, poraďte pls. Citovat
raa Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 pokud stale shanis leve zrcatko v elektrice, tak ho maji v Kladne, tel 608 333 599 ma trochu poskozene sklo na vnejsim okraji, jinak vypada OK prave zrcatko je totalne ulomene a rozbite, ale aspon muzu potvrdit, ze mechanismus vypada presne tak, jak popsal sleeperjoe - za zrcarkem je kruhova pruzinka, jejiz konce jsou vyvedene na spodnim okraji. robebirat to bude fakt pekna pakarna... Citovat
Marek81 Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Tak jsem dnes rozebíral zrcátko protože mi nefunguje el. sklápění. Motorek běží ale jenom to šrotuje a nic se neděje. Takže nejdřív na spodním okraji skla jsou dva drátky které stlačíte ke středu a vyvléknete je jakoby dovnitř zrcátka. Vyndáte sklo a odpojit konektory vyhřívání.. Potom povolíte 3 torxy které drží komplet servomotorky na el. naklápění a odpojíte konektory. Potom odšroubovat 3 torxy které drží plastové pouzdro zrcátka. Poté zespoda odstranit krytku kloubu a opět povolit 3 torxy a zrcátko máte dole. Měl jsem rozebraný i ten motorek ale uvnitř je ozubený věneček, který je z plastu a ten byl prasklý. Takže asi jedině sehnat celý ten kloub s motorkem na vrakovišti. Pokud má někdo tip na vrakoviště ve Východních čechách budu rád. Díky:) Citovat
lubos_HQV Odesláno 27. červenec 2007 Odesláno 27. červenec 2007 zrcatko jsem taky mel rozdelany tak jsem to hned nafotil at mate predstavu principu pri rozdelavani, jinak dohromady jsem to nasadil jednoduse az sem se divil, na sklicko sem nasadil to perko a tlakem sem ho nacvak do toho celyho systemu ! rozdelavani bylo horsi ! Citovat
lubor Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Jen co jsem vymenil servo ve dverich, zacal srotovat mechanismus leveho zrcatka:grr Kdo uz resil vymenu, vite kolik stoji komplet mechanismus z vrakoviste a kolik novy u Peugeota? Citovat
adraj Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Nový bude kolem 2500kč za komplet. A samotnej mechanismus:myslimnevim,nevim jestli Ti ho někde na vrakovišti prodaj samotnej. Sháněl jsem tenkrát blbý sklíčko zrcátka na vrakovišti v Týnci. Ale řekli mi,že jedině komplet. A za komplet celýho chtěli 1000. Chtěl jsem,že bych ho vzal teda celé,ale po půlhodině hledání řekli,že není Citovat
lubor Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 adraj: diky, cekal jsem teda vyssi castku, kdyz srovnam ze novy servo do centralu dveri stoji 1300 Jinak s Tyncem nemam moc dobrou zkusenost, takovy divny typci. Daleko lepsi je vrakoviste u Nymburka nebo posilani z Kladna. Citovat
adraj Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 jj o tom Týnci jsem už taky slyšel. Ochota sama pro sebe:bacha Citovat
lubor Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Panove drzte si klobouky, konecne jsem se dostal k tomu zavolat do Peugeota (Pardubice), cena za motorek 6kkc, komplet zrcatko, ale s tim, ze nevi, jestli je v nem i ten motorek taky 6kkc. Jdu zkusit vrakace. Vysledek patrani: vrakoviste 1.5k, ale je i druhovyroba 2.5-3k. Asi pujdu do te druhovyroby http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode=16.26.213&Sender=Catalog&CatalogPath=16.26.213 [upravil dne 23.6.09 lubor] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.