jindra73 Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Zdravím ! Hučí mo jedno ložisko v předním kole ( nevím v kterém ani nevím jak to zjistit , které je to kolo?) . Nevím také jestli stačí vyměnit 1 nebo rovnou 2 kola. No a hlavně se chci zeptat, jestli výměnu ložiska zvládnu doma v garáží bez nějakého speciálního nářadí....... nebo radši...servis? Citovat
BobyD Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 no da se menit doma kdyz de ven tak ho vyrazis sice ho pravdepodobne zlikvidujes ale to ti muze byt jedno ale zpatky musis fest nahrat ulozeni loziska a lozisko dat nejlepe na mrazak kdyz to pak vyndas z mrazaku a ulozeni mas nahrati tak tam jenom zapadne maximalne do nej tuknes ale bacha nemlatit jak se povoli nebo rozpadne je to blby podstatne snizis jeho zivotnost [upravil dne 29.4.0606 BobyD] Citovat
piži Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 to náhřívání raději nedělej nebo se ti ta těhlice pěkně zku--- potom bys ty ložiska mohl měnít častěji. Citovat
piži Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 ložisko zjistíš bud během prujezdu zatáčkou - pokud ti kolo hučí při prujezdu levotočivou zatáčkou tak je to pravé ložísko - nebo naoopak. totiž pži prijezdu levotočivou zatáčkou více zatížíš pravé kolo. Druhý způsob je takový, že zvedněš auto na zvedáku a zatočíš kolem. pokud hučí je špatné, ale muže se projevit i nadměrnou vůlí. kola. Citovat
piži Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 a pokud doma nemáš lis tak to raději nech na servisu. Citovat
BobyD Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 ale prd se zku..... je to normalni postup zelezo se pri teplote opar setin roztahne ale po ochazeni se vrati do puvodni polohy ale tech par setin bohate staci na to aby jsi nemusel do toho loziska mlatit jako hluchej do vrat a servis hmm nevis co ti tam jak to tam daj a kolikrat se pak divis pravdepodobne nepoznas z ktery stany to huci ma zkusenost je takova ze to bylo vetsinou z druhy nez sem si myslel takze doporucji menit obe dve loziska das je tam a mas klid urcite na par let doporucuju loziska skf zkousel jsem timken ale naprosto vyhoreli po 20000 km byli v haji vada matrialu to pizi:mohu ti rict ze se mi loziska projevovala presne opacne nezli jsi to tu popsal [upravil dne 29.4.0606 BobyD] Citovat
JOO Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Zcela souhlasím s PIŽIm.Co se týče identifikace vadného ložiska ,je to 100%.Dělal jsem to na své 306 minulý víkend, hučelo kolo v pravé zatáčce,po smrti bylo levé ložisko!!!!!! Pravé OK! Citovat
piži Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 jen se pust do nahřívání autogenem a z těhlice máš vájičko jedna báseň. Raději to vylisuj u někoho pod lisem za studena. Citovat
JOO Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Pokud jde o výměnu doma , taky žádný problém.Těhlici dej na ponk,při vyrážení starého s citem,aby se ložisko nekřížilo v těhlici.Staré ložisko se rozpadlo,protože vnitřní kroužek je dvojitý.Aby se mi to samé nestalo s novým,před naklepnutím jsem ho přes větší podložky stáhnul šroubem s maticí!!!!!!!!!Naklepnout šlo i bez mrazení ložiska a nahřívání těhlice celkem v pohodě pomocí vnějšího kroužku ze starého ložiska,přes které jsem si dal větší kovovou kostku ,abych nové ložisko nekřížil v těhlici.Naklepávej ho tam s citem,uvidíš že se ti to povede i bez sevisu .Hodně štěstí!!!!!!!!!!! Citovat
BobyD Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Pozor autogen bych opravdu nepouzival ale myslim ze to neni caste vybaveni nasich garazi osobne pouzivam propanbutan rozhodne nerozzhavi tehlici do ruda samozrejme pokud k nemu nepridate kyslik z lahve Citovat
Rošťák Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 tenkrat sme ho menili s automechanikem to puvodni normalne vymlatil ka kdyz se tam davalo novy tak to nahral ¨plynovym horackem a v pohode tam vklouzlo jen se to mak muselo rychle schladit aby se nroztekly ty plastovy casti v tom lozisku a v pohoode to chodi Citovat
Rebik Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Bože můj to je zase sbírka kravin, jasně že to jde kladivem, ale to vám řádově tři stovky stojí za ztrátu záruky a možnost něco zkurvit?? A hlavně to raďte někomu, kdo bude mít větší auto než 205 a bez lisu s tím stejně nehne. Co se třeba vyjadřovat k něčemu relevantnímu. Které ložisko hučí se nejlépe pozná na zvedáku, kdy se jedno kolo podloží špalkem a rozjede se na pětku a potom naopak. Citovat
Vopičí Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Původně zaslal: Rebik Bože můj to je zase sbírka kravin, jasně že to jde kladivem, ale to vám řádově tři stovky stojí za ztrátu záruky a možnost něco zkurvit?? A hlavně to raďte někomu, kdo bude mít větší auto než 205 a bez lisu s tím stejně nehne. Co se třeba vyjadřovat k něčemu relevantnímu. Které ložisko hučí se nejlépe pozná na zvedáku, kdy se jedno kolo podloží špalkem a rozjede se na pětku a potom naopak. Citovat
BobyD Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 myslim ze slo o 106:super az budu delat v servisu tak bude vsechno kravina [upravil dne 3.5.2006 BobyD] Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Osobně bych nikdy neměnil jenom jedno ložisko. Stejně tak tlumiče, čepy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.