Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tuním 406 autíčko je krásný ale chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tuningem ve Sloupnici doporučují mi ho že na zakázku zde tunily 406 ve stylu ferrari testarasa... Děkuji za pomoc a nebo jakou firmu by jste mi doporučily ?

Odesláno

A co jak to vypadalo bylo to hezký ta 406 coupe alá ferrari?

nemáte někdo nějaký odkazy na nějaký foto, mám toho hodně doma asi tak 500fotek 406 ale chtěl bych co nejvíce předek díky

Odesláno

jj díky za pomoc ale nevím ale na té 406 z ostravy se mi ale vubec nelíbí ta názazníky nevím pokud znáte project MODERNA tak něco takového bych chtěl udělat. Ale děkuji...

Odesláno

jj to je přesně on mám doma asi tak 20 fotek A potom spoustu dalších ale moderna je dokonalost tak nějak si představuji tuning 406ky... ten neon v kole to už jsou takový pěkný kravinky ale na normální jízdy nepotřebný...

• O 3 týdny později...
Odesláno

ještě chci se zeptat jaký kola podle vás nejlépe sednou na 406 měl jsem asi 4 ale nevím pořád se mi nějak nehodí teď mám al. AUTEC Phoenix ale chtělo by to změnu... Nevíte o něčem co se opravdu hodí ......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...