Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak to tady nejak umrelo nikdo nepise

mam problem s dalkovym ovladacem nefunguje

nevite nekdo jestli se da tam dat dalkac od jablotronu?

a piste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Podle mě by to neměl bejt problém. Prostě do ŘJ centrálu se místo infra napíchne jednotka od Jablotronu. Jde tam jen o ten signál pro ŘJ centrálu jestli má odemknout nebo zamknout t.j 2 dráty. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Vinca

Tak tato otázka mě také zajímá. Infra funguje, ale rád bych to změnil - nebaví mě \"lovit\" správný úhel k čidlu.

A jake mas provedeni cidla? Ja mam kulicku uprostred panelu u vnitrniho zrcatka a jsem docela spokojenej - aspon ve srovnani s jinejma autama. Uhel je dobry pres celni i predni bocni okna, zezadu staci dat pozor jen na prostredni hlavovou operku, aby nebyla v ceste, a pres posuvny dvere je to taky vetsinou v pohode...

Tak co ti vlastne vadi? :papa

Odesláno

Ahoj.Já musím dát klíč až k oknu (řidič,spolujezdec),přes přední sklo vůbec a přes zadní sklo stačí prstem očistit malou plošku a funguje.Myslel jsem si,že malý dosah je způsoben slabou baterií v klíčku,ale po výměně to zůstalo stejné.Už jsem si zvykl.P806

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím,

mám stájového kolegu (Fiata) teprve krátce, ale dálka mi funguje i z kapsy, a to mám taky \"kuličku\" na panýlku osvětlení. Problém mám ale s alarmem (original) - houkal si jen tak. Po výmněně baterie to bylo OK asi 3 týdny a už si zase houknul. Vypínat sirénu vždy po zaparkování je pruda. Nějaké zkušenosti?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...