Roboo Odesláno 15. červen 2022 Odesláno 15. červen 2022 Ahojte, chcel by som poprosit o radu. Dnes sa mi stalo, ze mi pocas jazdy zacali stupat teploty oleja aj chladiacej kvapaliny a to tak, ze kvapalina vysla vysoko cez 100-110stupnov a olej sa blizil k 140stupnom. Po vyradeni na volnobehu zacali pomaly klesat, no po opatovnom zaradeni rychlosti stupali a dokonca zacal motor klepat :((( Domov som dosiel, chladiacej kvapaliny je dostatok, oleja taktiez. Chlad. kvapalinu som dolial pred cca 3K km - pri poslednej vymene oleja. Stretli sa sa s tym niekto? vVedeli by ste mi prosim poradit, v com moze byt problem? Alebo to musi ist do servisu? Obrovske dakujem za akukolvek radu Citovat
MJSytic Odesláno 15. červen 2022 Odesláno 15. červen 2022 Možná vodní pumpa dopumpovala Sahara jela? Citovat
Roboo Odesláno 15. červen 2022 Autor Odesláno 15. červen 2022 Pravdou je, ze rozvody s pumpou a nejakou vecou co do klimatizacie boli menene pri 180K km. Servisak povedal, ze o 90K km by bolo dobre ich opat vymenit. Teraz mam 270K km. Myslis, ze mam nechat vymenit rozvody s pumpou a ostatnymi vecickami? Citovat
MJSytic Odesláno 15. červen 2022 Odesláno 15. červen 2022 Spíš bych nejdříve zjistil, kde je problém. Jestli je to opravdu tím, že chladící kapalina necirkuluje Já myslím, že i druhovýrobní rozvody by měly dát 10/150 (alespoň já s tím tak počítám ). Ale jestli odešla pumpa, tak to nech udělat určitě komplet Citovat
Roboo Odesláno 16. červen 2022 Autor Odesláno 16. červen 2022 Je to v pr*eli, v olejovej vlozke som nasiel midi pidi kovove ciastocky :((( Najde sa niekto, kto ma na predaj spolahlivy motor? Citovat
Agrafik Odesláno 16. červen 2022 Odesláno 16. červen 2022 Ten motor nejede? Vodní pumpu jsi zkoušel, jestli funguje? Motor klepe i teď? Citovat
Roboo Odesláno 16. červen 2022 Autor Odesláno 16. červen 2022 Motor ide, pri volnobehu neklepe, kleoat zacne v otackach… no mechanik, ku kt. som to odtiahol mi povedal, ze ked su ciastocky kovu vo vlozke, tak ide o kompozit z valca a to je na vymenu komponentov v motore: ojnice, akychsi vloziek, tesneni, potom nieco o vybruse …. Vymenu vodnej pumpy som prestal zvazovat, ked mi toto povedal Slubil, ze da dole olejovu vanu a skusi zistit, aky je rozsah poskodenia. Myslis, ze napriek tym partiklom v oleji by to nemuselo byt az take zle? Citovat
Hafity Odesláno 17. červen 2022 Odesláno 17. červen 2022 V 16. 6. 2022 at 22:27, Roboo napsal: kleoat zacne v otackach… Klika.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.