Ferry Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Eraseras .... Jen mi nepasuje ta anténa a sháním se teď po té redukci. Kde bych ji mohl sehnat? :-). Snad v nějakém elektru i u nás. Zdar Ja tu redukci koupil vcera v Bauhausu, redukce stoji asi 129Kc, jedna se o adapter antenniho kabelu dle DIN z 50 Ohm na 150 Ohm Vyrobce je na tom napsan Unitec a do CR dovazi firma Filson s.r.o. Citovat
Tornado Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 No bud kup tu redukci a nebo konektor ktery pasuje do radia. Maji ho urcite vsude v obchodech, kde prodavaji elektro potreby, jako el.soucastky, draty... Starej pak ucvaknes a lehce pripojis konektor novej. Je to otazka par minut. Ta redukce, jak jsem uz psal, se mi moc nezdala. Citovat
chuck11 Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Původně zaslal: Tornado No bud kup tu redukci a nebo konektor ktery pasuje do radia. Maji ho urcite vsude v obchodech, kde prodavaji elektro potreby, jako el.soucastky, draty... Starej pak ucvaknes a lehce pripojis konektor novej. Je to otazka par minut. Ta redukce, jak jsem uz psal, se mi moc nezdala. Já ji tam mám z burzy za 100 kaček a padne jak ušitá Citovat
pigi.jakub Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Původně zaslal: Eraseras Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: Eraseras Původně zaslal: Tommy306 ten model co uvádíš na začátku mi připadá jako hodně dobrej kauf:super Fakt? Tak dík, a je pravda, že to využiju na původních repro a nepotřebuju žádné šílené funkce. Jen aby to hrálo a přehrávalo mp3. Takže ještě něco omrknu, ale jestli říkáš dobrý kauf, tak asi TO :-). No jo, teď se dívám, ono je stříbrné :-(. Takže to asi ne. [upravil dne 29.4.06 Eraseras] Ja ted tatovi kupoval od Panasonicu tenhle typ: http://www.panacar.cz/sindex.php?idvyrb=119&akc=detail&kateg=3 Je cernej a hraje taky skvele. [upravil dne 29.4.0606 Tornado] Tak jsem ho koupil. Můžeš mi říct jak jsi ho tam dostal? Respektive zapojení se mi nezdá. Nesedí mi to s tím, co je v manuálu autorádia, a jak tam dostanu anténu, to fakt nevím :-(. Můžeš mi please poradit? Dělám to poprvé. dík Na anténu si musíš koupit redukci stojí cca 30Kč. Mám taky panasonic ale starší model hraje good. Jo a ktomu zapojení já jsem ktomu dostal jákesi přechodky s ISO na speciální patici rádia. Citovat
JunEAu Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Krasa interieru 406ky je dana originalnim radiem. Jsem ortodoxni zastance originalniho radia, vsechno co jsem kde kdy v 406kach videl je osklivy, podtrzeny rameckem jako redukci klasickeho hranateho radia do mist, kam patri tvarovane... Ale tos slyset nechtel... Ale navrhnu reseni: - me hraje originalni radio prachbidne, navic ma jen kazetovou prihradku... Takze jsem koupil redukci Hama, kabel s jackem jsem protahnul zadem za radiem, pod plastovym deklem kolem radici paky a pod rucni brzdou az k odkladaci prihradce za rucni brzdou... tam jsem protahl kabel opet na svetlo bozi a pripojil jsem na to klasickej MP3 prehravac. Je to originalni, nerusive, prenosne a hraje to az neuveritelne dobre, na to kolika prevodniky ten zvuk jde... pro poslouchani MP3 uplne super.. ale neni to pro audiofily, to je jasny :-) Citovat
pineapplepen Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Ahoj, nevíte bude mi pasovat autorádio 2din do mého P407 ? starý mi odešlo a chci si koupit tohle http://www.tonystore.cz/univerzalni-2din-autoradio-2 . Dík Citovat
HonzaZ Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Ahoj, nebude. Je tam málo místa na větší rádio. Ještě mimo jiné nebudeš moct ovládat palubní počítač a nebude ti fungovat ovládání pod volantem. Sežeň radši na vrakáči nebo na inzerát origo co jsi tam měl. Bude to levnější a vše bude fungovat. Jenom ho budeš muset nechat spárovat na diagnostice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.