dupkala Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Mám peugeot 306xrdt 1.9 r.v.1997 s manuálnou klimatizáciou, A/C. Prosím o radu či sa má po spustení klimatizácie automaticky, myslím tým hneď roztočiť ventilátor, alebo po určitej dobe. Autoelektrikár mi povedal, že sa má spustiť, tak za 5 až 7 minút. Mám obavy,že sa môže do tejto doby niečo pokaziť. Automobil má dva ventilátory druhý pravdepodobne na chladenie motora, tiež by som poprosil o vysvetlenie princípu činnosti týchto ventilátorov či sa majú točiť spolu alebo nezávisle. Ďakujem Vám o odborné vysvetlenie. Citovat
vector Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: dupkala Mám peugeot 306xrdt 1.9 r.v.1997 s manuálnou klimatizáciou, A/C. Prosím o radu či sa má po spustení klimatizácie automaticky, myslím tým hneď roztočiť ventilátor, alebo po určitej dobe. Autoelektrikár mi povedal, že sa má spustiť, tak za 5 až 7 minút. Mám obavy,že sa môže do tejto doby niečo pokaziť. Automobil má dva ventilátory druhý pravdepodobne na chladenie motora, tiež by som poprosil o vysvetlenie princípu činnosti týchto ventilátorov či sa majú točiť spolu alebo nezávisle. Ďakujem Vám o odborné vysvetlenie. sahary spíná podle potřeby řídící jednotka a rádící jednotka klimatisace. Netočí se , když nejsou potřeba a netočí se při vypnutém zapalování. to je vše přátelé. Zapne se, když pojede klima dlouho na plnej výkon a budeš stát... to poznáš. Citovat
rimmer Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 nevim jak to mas 306, ale jen pro info u meho auta pri zapnuti klimy se vetraky pousteji automaticky na polovicni rychlost, jestli stojim nebo jedu..proste zapnu klimu, tak bezi porad na polovicni rychlost Citovat
Vvitty Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: dupkala Mám peugeot 306xrdt 1.9 r.v.1997 s manuálnou klimatizáciou, A/C. Prosím o radu či sa má po spustení klimatizácie automaticky, myslím tým hneď roztočiť ventilátor, alebo po určitej dobe. Autoelektrikár mi povedal, že sa má spustiť, tak za 5 až 7 minút. Mám obavy,že sa môže do tejto doby niečo pokaziť. Automobil má dva ventilátory druhý pravdepodobne na chladenie motora, tiež by som poprosil o vysvetlenie princípu činnosti týchto ventilátorov či sa majú točiť spolu alebo nezávisle. Ďakujem Vám o odborné vysvetlenie. sahary spíná podle potřeby řídící jednotka a rádící jednotka klimatisace. Netočí se , když nejsou potřeba a netočí se při vypnutém zapalování. to je vše přátelé. Zapne se, když pojede klima dlouho na plnej výkon a budeš stát... to poznáš. ne tak uplne, pokud je zahraty motor, dochlazuje se i po vytazeni klicku... a nebo mi tam ten kraval delaji veverky v motoru Citovat
gvg Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Po zapnutí klima se větráky spouštějí na polovic, když je opravdu horko, tak i po vytažení klíču se roztočí vrtulník naplno. Citovat
lubaxu3 Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Podívej se na to hnědé čidlo, které je na termostatu jestli není náhodou pořádně zaoxidované. Trochu se špatně sundává, ale to zvládneš. To čidlo vlasně ovládá saharu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.