Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám peugeot 306xrdt 1.9 r.v.1997 s manuálnou klimatizáciou, A/C. Prosím o radu či sa má po spustení klimatizácie automaticky, myslím tým hneď roztočiť ventilátor, alebo po určitej dobe. Autoelektrikár mi povedal, že sa má spustiť, tak za 5 až 7 minút. Mám obavy,že sa môže do tejto doby niečo pokaziť. Automobil má dva ventilátory druhý pravdepodobne na chladenie motora, tiež by som poprosil o vysvetlenie princípu činnosti týchto ventilátorov či sa majú točiť spolu alebo nezávisle. Ďakujem Vám o odborné vysvetlenie.

Odesláno
Původně zaslal: dupkala

Mám peugeot 306xrdt 1.9 r.v.1997 s manuálnou klimatizáciou, A/C. Prosím o radu či sa má po spustení klimatizácie automaticky, myslím tým hneď roztočiť ventilátor, alebo po určitej dobe. Autoelektrikár mi povedal, že sa má spustiť, tak za 5 až 7 minút. Mám obavy,že sa môže do tejto doby niečo pokaziť. Automobil má dva ventilátory druhý pravdepodobne na chladenie motora, tiež by som poprosil o vysvetlenie princípu činnosti týchto ventilátorov či sa majú točiť spolu alebo nezávisle. Ďakujem Vám o odborné vysvetlenie.

sahary spíná podle potřeby řídící jednotka a rádící jednotka klimatisace. Netočí se , když nejsou potřeba a netočí se při vypnutém zapalování.

to je vše přátelé. Zapne se, když pojede klima dlouho na plnej výkon a budeš stát... to poznáš.

Odesláno

nevim jak to mas 306, ale jen pro info u meho auta pri zapnuti klimy se vetraky pousteji automaticky na polovicni rychlost, jestli stojim nebo jedu..proste zapnu klimu, tak bezi porad na polovicni rychlost

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: dupkala

sahary spíná podle potřeby řídící jednotka a rádící jednotka klimatisace. Netočí se , když nejsou potřeba a netočí se při vypnutém zapalování.

to je vše přátelé. Zapne se, když pojede klima dlouho na plnej výkon a budeš stát... to poznáš.

ne tak uplne, pokud je zahraty motor, dochlazuje se i po vytazeni klicku... a nebo mi tam ten kraval delaji veverky v motoru :)

Odesláno

Podívej se na to hnědé čidlo, které je na termostatu jestli není náhodou pořádně zaoxidované. Trochu se špatně sundává, ale to zvládneš. To čidlo vlasně ovládá saharu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...