Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau Lidi, tak jsem si koupil takovou krabičku co by měla umět po nastartování rozsvítit světla, i zapojit ji asi nebude takový problém ale... Jak ale docílit toho, pokud bude rozsvíceno přes aut. abych mohl přepnout na dálkové sv.? Neřešil už tento problém někdo, resp. nevyřešil?

Dík za náměty...

Odesláno

Tenhle problem, pokud vim, neni doresen ani u 307 (prakticke zkusenosti s modelem \'01).. pri zapnutem automatu proste dalku neprepnes, jen probliknes a konec.. trosku nedoreseny.. ale pokud nekdo vi, jak na to, tak sem s tim, dik:papa

Odesláno

A neni to reseny tak, ze budes mit svetla na pacce porad v poloze zapnuto? To by pak ty dalkovy uz mely jit zapnout. :myslim

Nedavno se tady neco podobnyho probiralo, tak to by ti mohlo pomoct...

Odesláno

Pokud je vypínač světel pořád zapnutý, tak je u těhle starších modelů rázem bez světelné houkačky. Takže je lepší mít to aut. rozsvěcení v poloze přepínače vypnuto, a v autě mít případně manuální přepínač den/noc.

Odesláno

Já bych zdovolením souhlasil s Oddiem... Akorát bych tedy poprosil Oddieho jestli by mi kdyžtak nějaké zapojeníčko jak to nejlépe vyřešit hodil na mail. Děkuju....

Odesláno

Jo, tak zapojeníčko ti bohužel na mail nehodím, páč zajedno netuším co sis vlastně koupil, a zadruhé já to u svých aut měl vždy jako manuální přepínač den/noc, který vlastně jen k rozsvíceným parkovačkám přidal potkávačky přes relé - tedy světla pro den se zapínaly otočením jen do první polohy. Analogií by tedy mohl být aut. spínač světel zapínající denní světla, a do série s ním manuální spínač, který jej odstaví, aby to v noci mohlo fungovat tak jako předtím. Což nic extra... A nebo jde taky udělat logika z relé a diod, která při rozsvícení dálek vypne potkávačky - možností je vela, ale já teď bohužel nemám čas ani na odpovídání na maily, natož abych něco kreslil :(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

vyřešeno, ale ne tak docvela dle představ... Použitá krabička ARS01 a přidané relé které odpojí potkávačky při přepnutí na dálkový... možná je ještě lepší krabička od ATC... ale nemám jí vyzkoušenou....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...