dodS12 Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 Caute, dnes sa mi vyskytol takyto problem na aute, pri nastartovanom aute ked tocim volantom do lava, je jedno ci na mieste, ci pomalej jazde, rychlejsej jazde, tak od volantu pocut taky neprijemny vrzgavy zvuk, ako keby sa nieco dolamalo, alebo poskodilo vo volante. V com moze byt problem? Nikdy sa mi taketo nic na predchadzajucich peugotoch nestalo. Mam peugeot 508 GT 2,0 HDI 133 kW Citovat
HonzaZ Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 To spíš spodní (frip) nebo horní kulový kloub. GT nemá klasický McPherson, ale nápravu jako P407. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
dodS12 Odesláno 28. květen 2022 Autor Odesláno 28. květen 2022 (upraveno) ten zvuk nejde od napravy, je to iba cisto v interiery, ide z volantu Upraveno 28. květen 2022 uživatelem dodS12 Dopnenie textu Citovat
dodS12 Odesláno 1. červen 2022 Autor Odesláno 1. červen 2022 Takze problem je odstraneny, bol som v servise, dali dole volant a namazaly tam nieco, pravdepodobne tyc od volantu, nebol som pri tom, takze to presne neviem, a ten zvuk zmizol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.