Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, 

potřebuji pro studijní účely rozkódovat VIN svého auta, ale nějak se mi nedaří... někde jsem tady zahlédla kdysi tabulku podle které by to mělo jít, ale ať hledám co hledám nemůžu jí prostě najít 😕 Jedná se mi jen o tu výbavu, motorizaci a typ vozu - potřebuji prostě vědět co které písmenko přesně znamená. 
Dekodéry přes google jsem zkoušela, ale to, že mi to vypíše co a jak je mi k ničemu, když nevím jak to proběhlo :) 
Díky!

Odesláno (upraveno)

Bohužel mi to tak nějak vůbec neodpovídá... 
VIN: VF3 LPHNPJ MS 073794
tak VF3 a koncové číslo je jasné... ale pak to začíná být prostě k vzteku, protože právě přesně jako v téhle tabulce nic nesedí... :(
L - má být model 308
P - řekněme, že teda typ - sedan, 5-dvéřák?
HNP - předpokládám bude 1.2 Pure Tech 110, protože jsem to vykoumala podle nějakých stránek, kde byly VINka i jiných motorizací u stejného modelu
J - by měl být kontrolní znak, ale podle této tabulky by to mělo značit převodovku? 
MS - rok výroby a kód továrny, ve které bylo sestaveno

Chápete, jak mě to vytáčí? :D Kolega má Hyundai a měl to bez práce, všechno sedělo a já to prostě ne a ne dát dohromady podle žádného dostupného klíče :(

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek, ani když se jedná jen o obrázek!
Odesláno

V Service boxu mi to vyhodilo  308 (T9) SEDAN 5-DVEŘOVÁ 1,2 i THP 110 (EB2ADT EURO 6.3) MECHANICKÁ ŠESTISTUPŇOVÁ PŘEVODOVKA TYP STT. Víc už nevím, neboť další přístup je placený.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...