Geronimo Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 Ahoj, potřebuji pro studijní účely rozkódovat VIN svého auta, ale nějak se mi nedaří... někde jsem tady zahlédla kdysi tabulku podle které by to mělo jít, ale ať hledám co hledám nemůžu jí prostě najít Jedná se mi jen o tu výbavu, motorizaci a typ vozu - potřebuji prostě vědět co které písmenko přesně znamená. Dekodéry přes google jsem zkoušela, ale to, že mi to vypíše co a jak je mi k ničemu, když nevím jak to proběhlo Díky! Citovat
Geronimo Odesláno 24. duben 2022 Autor Odesláno 24. duben 2022 (upraveno) Bohužel mi to tak nějak vůbec neodpovídá... VIN: VF3 LPHNPJ MS 073794 tak VF3 a koncové číslo je jasné... ale pak to začíná být prostě k vzteku, protože právě přesně jako v téhle tabulce nic nesedí... L - má být model 308 P - řekněme, že teda typ - sedan, 5-dvéřák? HNP - předpokládám bude 1.2 Pure Tech 110, protože jsem to vykoumala podle nějakých stránek, kde byly VINka i jiných motorizací u stejného modelu J - by měl být kontrolní znak, ale podle této tabulky by to mělo značit převodovku? MS - rok výroby a kód továrny, ve které bylo sestaveno Chápete, jak mě to vytáčí? Kolega má Hyundai a měl to bez práce, všechno sedělo a já to prostě ne a ne dát dohromady podle žádného dostupného klíče Upraveno 24. duben 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek, ani když se jedná jen o obrázek! Citovat
HonzaZ Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 Sedět to asi může těžko, když tato tabulka je někdy z let něco po 2000. Citovat
Geronimo Odesláno 24. duben 2022 Autor Odesláno 24. duben 2022 a nejakou aktuální k dispozici nemáte teda? Citovat
HonzaZ Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 V Service boxu mi to vyhodilo 308 (T9) SEDAN 5-DVEŘOVÁ 1,2 i THP 110 (EB2ADT EURO 6.3) MECHANICKÁ ŠESTISTUPŇOVÁ PŘEVODOVKA TYP STT. Víc už nevím, neboť další přístup je placený. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.