Pepito Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Tak můj kabriolet má kulaté narozeniny, je mu právě 20 let. Jsem čtvrtý majitel a zároveň nejdéle vlastnící. Koupil jsem si ho v říjnu 2012, takže na podzim už budeme spolu 10 let. Za tu dobu jsme spolu najezdili příjemných cca 100 000 km. Je stále ve skvělé kondici, což se o mě občas říct nedá. Běhěm společných let bylo potřeba na cc lecos opravit: před třemi lety výměna motoru (po výměně rozvodů se to nějak mechanikovi nepovedlo, řemen spadl a motor umřel..), výměna zadní nápravy, předních ramen, stabilisátorů, čepy řízení, spojky... Tyto opravy jsem musel přenechat odborníkům. Co jsem zvládnul sám: oprava a seřízení mechanismu zavírání střechy, výměna brzdových kotoučů a destiček na obou nápravách, výměna výfuku, svíček, lambda sondy a samozřejmě pravidelné výměny náplní a filtrů. Doufám, že to spolu ještě dlouho potáhneme a najedeme spoustu dalších šťastných kilometrů... Péťa, radim.1008, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 To to letí. Ještě pamatuji jak jsi s 206 myslím jel na nějakém srazu na laně. Citovat
Pepito Odesláno 2. duben 2022 Autor Odesláno 2. duben 2022 @Milan+, to byl P206 1.4i, sraz Kokořín 16.-17.6.2012, praskla poloosa. Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Když Ty za to moc taháš, nesmíš jezdit pilu. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.