Stosun Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 (upraveno) Ahoj, Nevíte někdo jak změnit jazyk z němčiny na angličtinu? Sice jsem to v nastavení našel ale když zadám angličtinu tak na mě vyskočí hláška ať vložím cd ale žádný k tomu nemám.Na diag jsem taky nic nenašel kde by se to dalo změnit.Diky PS: rádio co je na obrázku displej je monochroní v kapličce. Upraveno 2. březen 2022 uživatelem Stosun Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 (upraveno) Pokud maš jen oranžový displej tak normalně v menu, najdeš jazyk a pak zvoliš angličtinu, pokud je tam němčina mělo by to umět i anglicky. Akorát mi není jasný že je tam monochrom displaj s timto radiem, ja měl za to že se tohle radio davalo jen v kombinaci s barevným displejem a s navigací. Upraveno 2. březen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Stosun Odesláno 2. březen 2022 Autor Odesláno 2. březen 2022 Jo to jo ale jak píšu když zvolím angličtinu tak se na displeji objeví hláška ať vložím cd.A jazyk se samo sebou nezmění protože žádný cd nemám. Citovat
Stosun Odesláno 2. březen 2022 Autor Odesláno 2. březen 2022 No tam je navigace aji na tom monochromu. Citovat
jarokare Odesláno 3. březen 2022 Odesláno 3. březen 2022 (upraveno) Ahoj , podle obr. máš RT3 , takže potřebuješ ke změně jazyka CD se softem . Dá se stáhnout na netu , ale musíš zjistit , jakou máš verzi v rádiu . Upraveno 3. březen 2022 uživatelem jarokare Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Stosun Odesláno 3. březen 2022 Autor Odesláno 3. březen 2022 (upraveno) Co jsem koukal přes display tak je tam 6.63. A co jsem tak hledal tak je vše pro 407 nevím jestli to tam taky můžu nahrát? Našel jsem tohle ale nevím abych to nějak nezmršil. rt3-6-63v890-cz Upraveno 3. březen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Odstraněn odkaz na Warez Citovat
jarokare Odesláno 3. březen 2022 Odesláno 3. březen 2022 RT3 je stejná jako ve 407 , ono je do 207 moc nedávali , takže můžeš Citovat
Stosun Odesláno 3. březen 2022 Autor Odesláno 3. březen 2022 Tak se povedlo ale musel jsem rozdělat cely rádio a vyčistit čočku nechtělo to čist CD. inoxing a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.