Mucin Odesláno 16. únor 2022 Odesláno 16. únor 2022 Můžeš mi prosím někdo vysvětlit jak u Rifteru funguje adaptivní tempomat? V tomto videu mám u páčky GAP nápis MEM(takže 2x MEM a žádný GAP)a tedy netuším, jak si nastavit odstup od dalších aut. V režimu Cruise si to prostě Rifter peláší a klidně by narazil do auta přede mnou, jen. A display zobrazí, že se blíží překážka a když jsem už fakt hodně blízko, nápis brzděte... Citovat
HonzaZ Odesláno 16. únor 2022 Odesláno 16. únor 2022 A máš ve výbavě adaptivní tempomat? pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
petrkaspi Odesláno 17. únor 2022 Odesláno 17. únor 2022 Přesně a máš tam vůbec adaptivní tempomat ? Mám to naopak auto brzdí na můj poměr až zbytečně daleko od auta přede mnou a nezrychlí dokud ve svém prostoru před sebou bude detekovat vozidlo......když se vyhneš do rychlého pruhu tak zase zrychlí samo na předvolenou rychlost. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 17. únor 2022 Odesláno 17. únor 2022 Stačí se podívat na rozsvícenou kontrolku tempomatu , když u ní nebude to autíčko , tak je obyč , ne adaptivní HonzaZ ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 17. únor 2022 Odesláno 17. únor 2022 (upraveno) ...jojo... ja mam sice GTcko ale tempomat mam obycejny.... ..ten byl nejspis za extra love .... moje specifikace ma akorat tohle: TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) PROGRAMOVATELNÝ TEMPOMAT A OMEZOVAČ RYCHLOSTI Upraveno 17. únor 2022 uživatelem BubakGS Citovat
Mucin Odesláno 17. únor 2022 Autor Odesláno 17. únor 2022 před 13 hodinami, jarokare napsal: Stačí se podívat na rozsvícenou kontrolku tempomatu , když u ní nebude to autíčko , tak je obyč , ne adaptivní Jo, tak jsem bez autíčka... Díky za objasnění Citovat
pavelu96 Odesláno 17. únor 2022 Odesláno 17. únor 2022 Ahoj @Mucin. Pokud nevíš co všechno Tvé auto ukrývá z výroby, tak si můžeš vložit VIN do tohoto vlákna a požádat o zjištění výbavy - https://www.peugeot-club.com/topic/118802-zjisteni-vybavy-podle-vin/?page=150#comment-2058467 Péťa ohodnotil 1 Citovat
petrkaspi Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 Jj mám GT Line a za adaptivní tempomat jsem si připlácel...... standardně byl obyčejný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.