Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžeš mi prosím někdo vysvětlit jak u Rifteru funguje adaptivní tempomat? V tomto videu

mám u páčky GAP nápis MEM(takže 2x MEM a žádný GAP)a tedy netuším, jak si nastavit odstup od dalších aut. V režimu Cruise si to prostě Rifter peláší a klidně by narazil do auta přede mnou, jen. A display zobrazí, že se blíží překážka a když jsem už fakt hodně blízko, nápis brzděte... 🧐

Odesláno

Přesně a máš tam vůbec adaptivní tempomat ? Mám to naopak auto brzdí na můj poměr až zbytečně daleko od auta přede mnou a nezrychlí dokud ve svém prostoru před sebou bude detekovat vozidlo......když se vyhneš do rychlého pruhu tak zase zrychlí samo na předvolenou rychlost.

Odesláno (upraveno)

...jojo... ja mam sice GTcko ale tempomat mam obycejny.... ..ten byl nejspis za extra love .... moje specifikace ma akorat tohle:

TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI)                       PROGRAMOVATELNÝ TEMPOMAT A OMEZOVAČ RYCHLOSTI

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
před 13 hodinami, jarokare napsal:

Stačí se podívat na rozsvícenou kontrolku tempomatu , když u ní nebude to autíčko , tak je obyč , ne adaptivní ;)

Jo, tak jsem bez autíčka... 😭 Díky za objasnění

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...