Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím milovníky Lva ve znaku. Mám problém se svou 807. Respektive s klíčem . Auto na dálkové ovládání dokážu odemknout ale zamknout asi na miliontý pokus a s taneckem u auta. Rozebral jsem klíč a zdá se mi že tam je jiná baterie než má být. Teď tam mám 2016 označení. Nikde nemohu dohledat jestli tam patří tahle nebo mám shánět jinou baterií. Nebo čím by to mohlo být . Děkuji za případnou radu 

Odesláno

Baterie CR 2016 je v klíčích úplně běžná, nevím ale na 100%, že i v 807. Jinak značení je jednoduché, 2016 znamená, že má průměr 20mm a výšku 1,6mm. Jestli máš pocit, že nemusí mít kontakt, další v řadě je 2025

Odesláno (upraveno)

Super děkuji. Našel jsem doma taky. Ale auto ne a ne poslouchat. Taneček stále funguje. Jinak nezamknu. Tak to mám asi v čipu v klíči. 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Jo to funguje mnohem líp . Sice neztahnou zrcátka ale to už je jedno. Dají se někde sehnat ty polštářky nebo musím jiný klíč? Tohle by mne ani Vesnu nenapadlo 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...