21Grams Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 Zdravím vás všetkých mám takú dilemu, už dávno (pri kúpe pred 4 rokmi) som si všimol, že mám nerovnomerne opotrebované zadné kotúče, ale nakoľko môj štýl jazdy nikdy nedával brzdám zabrať, problém skutočne nastal až teraz (jedna platnička je až na kov, pri brzdení to vydáva utešené zvuky). Pri videu s výmenou som si všimol, že kotúč týpka na videu je menší, a oveľa menšia je aj hrdzavá časť na vonkajšej časti disku. Taktiež medzera medzi ochranným plechom je u mňa a na videu úplne rozdielna.Aktuálne je tam kotúč 268mm. Je možné, že tam patrí 249mm a niekto tam pri predchádzajúcom servise dal väčší priemer? Auto kúpené so 115tkm, momentálne 185tkm. VIN: VF3LC9HCGES154928. ďakujem za radu Citovat
jarokare Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 Ahoj , patří tam 268 mm , tloušťka 12 mm , takže to máš OK Citovat
21Grams Odesláno 2. únor 2022 Autor Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) Díky, aj som si myslel, lebo brzdiaca plocha doštičky z vnútornej strany ide až po okraj disku (ostalo tam tak 2mm, z druhej strany je už len čisté železo). Ale to opotrebenie ma zmiatlo, ale zas neviem čo sa dialo s autom pred kúpou. Upraveno 2. únor 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 kotouče a desky vyměnit, brzdu zgenerálkovat , tohle přes STK neprojde Citovat
21Grams Odesláno 3. únor 2022 Autor Odesláno 3. únor 2022 (upraveno) Tak že to treba komplet vymeniť, o tom žiadna...ale hrdza samotná technikovi na stk kam chodím nikdy nevadila, som sa ho na to špeciálne pýtal, pritom tie kotúče tak vyzerali od už keď malo auto 3,5 roka. Boli časy, keď by som raz za mesiac demontoval kolesá a všetko čistil, ale dnes kým to brzdí...308 sa už nikdy nedostane toľko lásky ako mojej starej 306. Upraveno 3. únor 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 nejde o rez (hrdzu), ale o brzdící plochu kotouče, ani souměrnost brzd by na STK pravděpodobně nevyšla , když vidím ty kotouče ale máš pravdu--starým autům jsme dávali více péče než těm novým Citovat
21Grams Odesláno 3. únor 2022 Autor Odesláno 3. únor 2022 To som chcel ale povedať, že tá plocha bola takáto úzka (akurát menej zryhovaná, lebo ešte malo čo brzdiť na platničke) od mojej kúpy, a prešlo to bez problémov dvomi stk . Preto som mal podozrenie, čo je tam vôbec správny rozmer kotúča. Budem to po výmene asi viac sledovať, že ako sa to opotrebováva. Stk mám v lete, dovtedy musím aj predok vymeniť, ale to až keď bude teplejšie. Citovat
bublabu Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 (upraveno) Ahoj,měl jsem to stejně,jako ty.Nejdřív jsem myslel,že tam jsou jiný desky.Zaráželo mě,že se nevyužije celá plocha kotouče.Ale podle VINka,to je správně. Upraveno 26. únor 2022 uživatelem pavelu96 Odstraněn divný formát textu Citovat
21Grams Odesláno 4. listopad 2024 Autor Odesláno 4. listopad 2024 Po dlhom čase som sa konečne dostal ku komplet výmene doštičiek aj kotúčov, naposledy som pre krátkosť času len obrúsil kotúče a dal lacné doštičky, STK to prešlo, dokonca to začalo brzdiť po väčšej ploche kotúčov a vydržalo ďalšie dva roky Ale k poznatku: To nerovnomerné opotrebenie spôsobuje zlé natočenie valčeka, na doštičke je pin, na valčeku je vybratie, ale keďže pin má sotva 2mm, ide ten strmeň s malou námahou nasunúť aj tak, že vnútorná doštička je nakrivo, a pri brzdení vzhľadom na vôle vlastne obe brzdia nie celou plochou. Dobre je to vidieť keď sa mení aj kotúč, lebo sa na ňom zošúcha farba (dával som origo ate kotúče aj platničky). Čo ma zaráža, že to tak bolo asi odnova, resp. predo mnou auto chodilo iba do autorizáku, takže to museli došuliť vo fabrike alebo tam. Momentálne sa opotrebovávajú krásne až k okraju, čerstvo som prešiel STK iba s ľahkými kozmetickými vadami...nuž a tak...:) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 Přihodím sem muj rychlo dotaz. Ví někdo jakým způsobem jsou připevněny (kde, kam) plechové kryty za zadními kotouči? Zadní levý se mi uvolnil a při pomalé jízdě městem dělám Peugeotu ostudu drnčením Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 jsou tam matky šroubů--sundat kotouč a jde je vidět , ale pokud se štít posunuje, budou jeho otvory oválné a bude muset být nový pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Zabak22 Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 Dúfam, že je to aspoň trochu pochopiteľné. pavelu96, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 Děkuji, zítra na to mrknu Zabak22 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 Tak zjištěno, že celý hliníkový kryt uhnil a ulomil se. Trochu jsem ho ohnul a odstranil. Budu na to myslet a při dalším přezouvání dám nový Milan+, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 Jj je to měkčí než duralový plech. Kreje to uchycení, vnitřek kotouče a částečně brzdič. Funkčně celkem zbytečné... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 taky se divím, že je to z Al plechu , ale funkčně to smysl má--nejde do brzdy atd. bordel ale jezdit bez toho se dá, to jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.