automacher Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Dobry den.Mam takyto problem.Pri jazde mi ostava vysiet brzdovy pedal a auto mi samo brzdi.Neviem co sa tam stalo.Moze mi niekto poradit? Citovat
Ladis Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Pedál brzdy se vrací zpět do výchozí polohy, nebo je zaražený u podlahy? Vytoč kola a zkus odpustit odvzdušňovákem brzdovou kapalinu z předních větví. Pokud se bude opakovat (zůstává tlak v předních větvích), tak bude potřeba na to jít systematicky ... Citovat
automacher Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 Pedal brzdy neostava na podlahe ale nevracia ho uplne naspet a tym brzdi. Chova sa to asi tak ako keby brzdovy pedal vcucavalo donutra. Citovat
viktorg Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Neviem sice ake mas auto, ale tipoval by som to na vadu hlavneho brzdoveho valca... To je ta vecicka pri posilovaci brzdy. Zrejme ti v tom nieco ruplo (pruzinka)... Citovat
olda Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Zkus se mrknout sem,řešil se tu podobný problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.