Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslel sem dorazy na pružiny.

Ponevadž sem se včera nasral.Většinou jezdím ve dvou tak se nic neděje,ale včera sme jeli v pěti plus plnej kufr(což teďka budu absolvovat častěji) a v každém zhoupnutí na těch našich pokurvených cestách sem vzadu škrtal kolama proto ty dorazy:(:(

Odesláno

Vzadu pružiny nejsou, máš tam zkrutnou tyč, a to škrtání dělají pravděpodobně kola o podběhy= repase zadní nápravy, můžeš si zdělat výlet do Prahy -))

Odesláno

Jako dorazy jsou tam gumové špalky, o které se opře náprava při velkém propružení. Kdysi jsem to řešil taky a pod ty špalky jsem udělal ze silonu takové válečky na podložení a bylo po problému. :papa

Odesláno
Původně zaslal: milda

Jako dorazy jsou tam gumové špalky, o které se opře náprava při velkém propružení. Kdysi jsem to řešil taky a pod ty špalky jsem udělal ze silonu takové válečky na podložení a bylo po problému. :papa

Jo zrovna tohle mám na mysli:myslim,soráč špatně sem se vyjádřil hoši.:mad:

Vvitty--->samozřejmně že to musím dělat i kvůli kolům-Poněvadž disk je 7x15 a pneu 205/50:D

Milda---->sundává se to špatně nebo to jde dobře:papa

Odesláno

Ale tím se nevyřeší problém se škrtáním kol..... Ten doraz má číslo 516631 je v Peugeotu za 280 Kč, ale...... Škrtání je opravdu náprava či špatné ET!

Odesláno

Je to jen naražené v takové misce, ze které to pohybem do stran dostaneš ven. Myslím že to nejde nějak moc z tuha. A ta miska je pak přišroubovaná uprostřed jedním šroubem.

Tu vyrobenou podložku jsem dal pod misku a přišrouboval delším šroubem.

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Ale tím se nevyřeší problém se škrtáním kol..... Ten doraz má číslo 516631 je v Peugeotu za 280 Kč, ale...... Škrtání je opravdu náprava či špatné ET!

Když jezdim ve 3-4 tak to neškrtá,škrtá to jenom při plném naložení,takže je to tím.To podložení můj problém vyřeší,ale jinak dík za ochotu:super:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: milda

Je to jen naražené v takové misce, ze které to pohybem do stran dostaneš ven. Myslím že to nejde nějak moc z tuha. A ta miska je pak přišroubovaná uprostřed jedním šroubem.

Tu vyrobenou podložku jsem dal pod misku a přišrouboval delším šroubem.

Jo ještě kolik stam narval na víšku toho silonu 50 mm,nebo kolik.Jak sem se na to včera dívál tak bych tu podlošku mohl připevnit na to rameno v místě kde ten doraz dosedá:papa:papa:papa

Odesláno

To už si nejsem jistej, ale 50 určitě, spíš si ale myslím že 70. Chce to zkusit. A připevnit to na rameno asi bude horší, než pod ten doraz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...