ušuš Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 Zdarec, poradí mi někdo, co všechno musím demontovat, když chci na mojí 307 1.6 hdi 80kw r.v. 2005 sundat a vyměnit těsnění víka ventilů. Stačí povolit těch 7 šroubů nebo ještě něco jiného. Dikes moc za radu případě za foto. Petr Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. prosinec 2021 Odesláno 6. prosinec 2021 Na samotný víko stačí šrouby, pozor, měly by se povolovat a utahovat ve do kříže, v dílenské příručce je na to postup. Utáhnout na moment. Nevím, jak u 1.6 HDI, ale samozřejmě pokud přes ventil dekl vede nějaká trubka, hadička nebo něco, musíš to dát z cesty, to dá rozum. Citovat
ušuš Odesláno 7. prosinec 2021 Autor Odesláno 7. prosinec 2021 No nevím, vyndal jsem všechny šrouby a kryt ven nešel. Proto jsem prosil o radu. A ta tvoje mi moc nepomohla. Prosím o radu někoho, kdo kryt demontovat a odborně mi poradí. Díky ChouLu ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2021 Odesláno 7. prosinec 2021 ten dekl bývá ,,přilepený'', klepni do něho rukou, a nečil se hned na někoho, kdo ti chce pomoct Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2021 Odesláno 7. prosinec 2021 před 8 hodinami, ušuš napsal: No nevím, vyndal jsem všechny šrouby a kryt ven nešel. A kdo má toto vědět? To jsi měl napsat hned na začátku! Zkus to rukou, jak píše @ozzy56, nebo gumovou paličkou.... Když se uvolní, tak poklep změní zvuk.... Citovat
ušuš Odesláno 7. prosinec 2021 Autor Odesláno 7. prosinec 2021 Já se nečílím, šrouby sem vyndal, kryt povolen. Jen mi nejde vyndat. Nevím, jestli mám povolit přívod nafty ke vstřikům nebo jak. Víš Citovat
ChouLu Odesláno 7. prosinec 2021 Odesláno 7. prosinec 2021 Nic není potřeba vyndávat já max vyndával trubku z tuba k cooleru jinak je to přilepený.. dloubnout pod to šroubovákem a odtrhnout Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Vem si, jak dlouho tam ten kryt je, kolik let se to tam peče. Jsi měl napsat rovnou, mám dole šrouby ale kryt nejde. Jinak osobně bych to šroubovákem nebral abych si neudělal drážku hliníku. Nedávno jsem to dělal na RFN a šlo to hodně blbě. Nicméně stále to trochu slzí, budu to muset podmáznout červeným silikonem Citovat
ušuš Odesláno 8. prosinec 2021 Autor Odesláno 8. prosinec 2021 Jasan, dikes za rady, dám vědět jak sem pochopil. Citovat
Hafity Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Šroubovák bych taky použil jako poslední.... A červenej silikon néééé.... Né, že by netěsnil, ale vypadá to hnusně amatérsky.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Vypadá, ale aspoň to nerosí xD A když si dá člověk bacha, tak to poznat nejde Jinak já myslím kombinaci těsnění a silikonu. Citovat
ušuš Odesláno 13. prosinec 2021 Autor Odesláno 13. prosinec 2021 Chlapci, tak hotovo. Nové těsnění podmáznuté silikonem a ani kapka oleje. Dikes moc za rady. ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.