Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jirkova vysněná 5008 2.0 Hdi Allure - první šrám

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak po výměně horního uložení tlumiče(dáno sachs)zase pravá strana lehce klepe - tak přemýšlím dát na zkoušku tyhle misky- máte někdo s tím zkušenost- děkuji předem za každé info a radu image.png.eb1c3d2620ea7973827c799ef9145b2e.png

Odesláno
před 10 hodinami, jirka307 napsal:

máte někdo s tím zkušenost- děkuji předem za každé info a radu

Každému odporúčam úplne zmenia auto a pôjde ako nové,komfortnejšie,tihšie,lepšie 

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím. Jak se jezdí na těch 18". Pořídil jsem 5008 k C4gp a mám tam 17" Chalengery na léto, ale mají špatné et tak bych chtěl pořídit jiné a nevím jestli nejít do 18".

Jen tak mimochodem, vídávám auto v Lipenci 😉

Upraveno uživatelem tomm176
Odesláno

Ahoj @tomm176 ja jsem ty 18 ani nestihl pořádně vyzkoušet- najel jsem na nich cca10km a zjistil jsem že je nemám zapsané v tp tak jsem je prodal nechtělo jse mi to řešit - tak mám v plánu koupit další 17 na léto hold budu mít 3sady😄-  Jinak v tom  Lipenci bydlim -tvoji c4 taky vydám v Touchovicich- myslím že stojí po levé straně směrem Opočno- Hrivice🤔

Odesláno

@jirka307 to je škoda, že už jsou prodaný. Já je v TP mám, hned bych je bral. Našel jsem jedny u Brna, trošku z ruky. V Touchovicich ano, ale bydlím na konci po pravé straně směr Hřivice. Moc venku neparkuju. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...