HoK Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Ahoj všichni, po letech s Ulyssem 2 jsme hledali náhradu, ale je to fakt problém. Nakonec jsme pořídili P807 (viz podpis), po prvním majiteli, pořízeno tady, servis u Domanského. Motor krásně ochotně táhne, ale to auto nějak divně vibruje, i na hladkým asfaltu je to pořád jako kdybych jel po štěrku. Zmírní se to pokud zrychluju, jinak na to nemá valný vliv ani rychlost ani otáčky. Člověk co se mi stará o auta to prohlížel, i jsme to měli na zvedáku jestli tam není něco uvolněného, ale nic jsme nenašli. Teda, byla uvolněná rezerva, to jsme vyřešili a nepomohlo to. Přehodili jsme gumy na zimní a taky nepomohlo. Řešil jste tohle někdo? Napadá vás co zkontrolovat? Kromě těch vibrací je teda ještě volej na spodku chladiče turba a volej na skříni převodovky. Hadici od turba jsme měli od chladiče odpojenou a uvnitř je úplně suchá, tak to vypadá že je to nějak naprskané zvnějšku. Na té převodovce je hlavně vpředu taková ta naschlá směs voleje a prachu. Díky, HoK Citovat
Hafity Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 před 45 minutami, HoK napsal: Zmírní se to pokud zrychluju, jinak na to nemá valný vliv ani rychlost ani otáčky. Při akceleraci se motor pohne malinko v silentblocích.... Což se projeví například i na výfuku.... Nedotýká se někde? A jak je na tom akcelerační silentblok? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 když se to v tahu motoru zlepší, tak zkontrolovat celý předek--ramena, silentbloky, poloosy a ložisko (pr. strana), tlumiče včetně upevnění, uložení agregátu, prostě všechny vůle vpředu Citovat
HoK Odesláno 27. listopad 2021 Autor Odesláno 27. listopad 2021 Díky za reakce, v týdnu to zvednem a popátráme. H Citovat
radekbambus Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Jojo , já tak poznám, že jsou na odchodu ramena. Pokud je to třepání po směru jízdy, stylem jízdy "na spotřebu", tak když je tam vůle, začíná se auto třepat, při akceleraci se čep opře a přestane to, jak začne klepat, vyměňuju ramena. Ale už mi to dělal taky vadnej vstřik(benzín), ale jen na 4. a 5., těžší převod. A to bylo dlouhý pátrání po výměně prakticky všeho co píše Ozzy. Pokud je to napříč směru jízdy, tak poloosy(klouby). Měl jsem na levé poloose, vnitřní kloub, prasklou pružinku v tripodu u Ulysseho a u Phedry úplně ohoblovanej ten kalíšek na konci té pružinky a stejny příznaky. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.