Francouz_407 Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Mám PC pro syna a používá místní účet. Chtěl jsem to propojit s Microsoft Family Safety. Ale tohle asi nefunguje, pokud se přihlásí ve Windows k místnímu účtu. Musí se asi přihlašovat prostřednictvím účtu Microsoft. Pak se sbírají veškeré informace, čas strávený na PC atd. Bojím se ale když to přepnu na přihlášení prostřednictvím účtu Microsoft, že už to pak třeba nevrátím zpět na lokální účet. Prý je tam pak tlačítko "Přihlásit se místo toho místním účtem" lae setkal jsem se, že u někoho jsem tohle tlačítko neměl a nešlo se přihlásit místním účtem. A pak mě napadá ještě jedna věc, pokud nebude fungovat internet, půjde se přihlásit do počátače, když se bude přihlašovat účtem Microsoft? Díky za rady. Citovat
MotoMoto Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Jde to vždy vrátit, respektive vytvořit místní účet a přihlásit se tím. A ano dostaneš se do nb i když nepůjde internet. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Není důvod bát se používat Microsoft účet. Má to své výhody, jako např. synchronizace dat mezi používanými PC. MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 29. listopad 2021 Odesláno 29. listopad 2021 @Péťa Nebo taky prave Family safety a moznost mladymu bloknout ty spravny webovky apod. Citovat
Péťa Odesláno 29. listopad 2021 Odesláno 29. listopad 2021 Jo, také to k tomu používám A pak Office365 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.