Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak už se to zase hýbe(jiná zkušebna)

Toto odepsali:

Vážený pane,

k individuální montáži kol jiného rozměru nepotřebujete vyjádření dovozce. Alternativní kola nesmí vyčnívat z podběhů a nesmí být mimo obrys vozidla. Svým dynamickým odvaleným obvodem musí být stejná jako kola původní aby byly dodrženy podmínky na přesnost rychloměru a počítače ujetých km. Tyto podmínky ověří naše zkušebna a vydá zkušební protokol na jehož základě Vám kola zapíše do TP dopravní úřad.

Tak zkusim zavolat případně zajet a poptám se jestli by to šlo udělat i hromadně a na cenu:super

Odesláno
Původně zaslal: Capy

tak už se to zase hýbe(jiná zkušebna)

Toto odepsali:

Vážený pane,

k individuální montáži kol jiného rozměru nepotřebujete vyjádření dovozce. Alternativní kola nesmí vyčnívat z podběhů a nesmí být mimo obrys vozidla. Svým dynamickým odvaleným obvodem musí být stejná jako kola původní aby byly dodrženy podmínky na přesnost rychloměru a počítače ujetých km. Tyto podmínky ověří naše zkušebna a vydá zkušební protokol na jehož základě Vám kola zapíše do TP dopravní úřad.

Tak zkusim zavolat případně zajet a poptám se jestli by to šlo udělat i hromadně a na cenu:super

Tohle vypada velmi zajimave, urcite dej vedet jak jsi dopadl ;) Myslim, ze to bude nejprinosnejsi informace za posledni rok debat na tohle tema :papa

co je to za zkusebnu a kde je? :)

[upravil dne 20.4.06 Vvitty]

Odesláno

stránky té zkušebny TADY

Kontakt jsem na ně dostal z renault clubu jeden člen tim prošel a docela za levno spíš za pakatel.

Oficiálně mi napsali toto:

Hromadně se zkouška udělat nedá, musí se dělat individuálně pro každý

>kus vozidla, cena za jedno je cca 5.000,- - 7.000,- Kč

To už je proti 100 000Kč znatelnej rozdíl avšak pořád to není málo.Co jsem slyšel tak ta osoba platila daleko méně.Asi to chce tam zajet osobně a domluvit se s tim jistym člověkem.

Odesláno

nechápu že s tím tak nadělaj jako by to nebylo jedno jaky kola si tam dáš tebe budou prudit ze tam mas o palec vetsi kola a kdyz pak vidis ty auta co sotva drzej pohromade a nikdo je za to neprudi to je des

Odesláno

jeste trochu drivka do ohynku. :roker

Mam 306/1.6/98 a v prirucce mam psany 165/70R13, 175/70R13, 185/65R14, 195/55R15 a 185/55R15

ve velkym TP 175/70R13 a 185/65R14

to by mi zajimalo,kam se podely ty dalsi rozmery :roll

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

Mam 306/1.6/98 a v prirucce mam psany 165/70R13, 175/70R13, 185/65R14, 195/55R15 a 185/55R15

A není náhodou v příručce, že tam máš tři různý motory? To by mě zajímalo ,kam se poděli ty :D

Odesláno

je tam vseobecne psano Benzin karoserie Hatchback 5d,3d

na naftu a uzitkace je to jiny......

jentak pro orientaci continentalky na 50 sou za cca 1600,- a na 55 za 2800,-

dale treba Godyerky na 50 za 1460,- a na 55 za 2900,-

atd.. kdyz se to vynasobi 4ma tak to pak vyjde na solidni paletu.

Jinak sem se projel po meste a trochu okoukaval auticka. Kdyby to nekdo mel resit,na cem se bezne jezdi,tak by jezdilo tak o 30% min aut :aut skoda ze sem nektery exoty nenafotil,nekdy fakt brutal..

Stejne si musi kazdej rozhodnou kde jezdi,pac davat 17ky a profil na 40 je na nasich silnicich draha sranda,jen za zimu sem oddelal v mym okoli 2 plechace. Je to mozna hezky,ale neprakticky a mene uciny.Opravdu asi vyrobci vi co tam ma asi bejt :papa

Odesláno

proto na novejch autech je profil od výrobce 40 že?;) je to o řidičí, já mám na zimu 205/50 a kola bez problému i na horách...jen se chce dívat na cestu..

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

to mas jeste docela dobrej vyber, ja tam mam jen 195/55R15 :papa

Odesláno

Nazdárek, já mám v techničáku(106) 145/70/R13 max 155/70/R13 max 5 palců. Od původu tam mám 155/70/R13 5.5 palců a teď jsem tam hodil micheliny 165/70 5.5 palců a jestli neprojdu v létě technickou tak mě šlehne. :myslim, sice tomu moc nerozumím, ale vzhledem k tomu, že se to tam vlezlo tak si toho snad nebudou všímat.

Odesláno

Neboj, to projde:D To není tak nápadný jako kdyby js tam měl např. 16\" . Mě to prošlo technickou i s 16-kama:D I když je pravda, že se jim to moc nelíbilo :aut

Odesláno

Debilní stát! Já kuli 15kám na 309 (originály z 309GTi) volal na MVUV (nebo tak něco) ty mě poslali na okresní úřad, tam mi řekli OK, ale musíme mít vyjádření od peugeota a když jsem volal do peugeota, tak to vzal takovej milej pán, kterýmu jsem vysvětlil situaci, že tam teď mam 165/70 R13 a chtěl bych větší! Řekl: samozrejmě, mužete to zaměnit za 145/xx r13. Sdělil jsem mu, že tam chci 185/55 R15 --- následovala minuta smích --- pak mi ochotně řek, že to neexistuje ani omylem a že se to nedá! Páni, mě bylo do breku!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...