Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek.

Dotaz, paní má Peugeot 2008, rv. 2014  1,6 hdi. Kupovala ho jako předváděčku, kdy měl najeto cca 6000 km, teď tam má kolem 60000km a doteď jí to nehlásí, ani nehlásilo nic o doplnění AdBlue..? Čím to? Byl jsem s tím normálka na STK a emise úplně v pohodě.. Uvědomil jsem si to, až když jsem to doplňoval u svýho Peugeota (308sw).

Díky.

Odesláno

AdBlue jsem měl i u Peugeot 307sw z roku 2008. Nicméně tohle to má určo, neb to je i v "názvu" toho auta - Peugeot 2008 Blue Hdi..

Odesláno

AdBlue se používá u Euro 6 a výš. Paní má 1.6HDi euro 5, když je to rok 2014. A název Blue HDi neznamená, že to má fyzicky AdBlue, ale že je to rádoby čistčí motor. Tipuji 88kW? :myslim

Odesláno

Teď jsem v háku. Nicméně já osobně mám 308sw z 2014 a AdBlue jsem dotankovával. Nádobku na eolys jsem měnil celou, páč odešla. Ta je u předního pravýho kola a AdBlue je v kufru..

Odesláno

Tak ne úplně u kola, nicméně v přední části na pravý straně z pohledu řidiče.

Je to celý blok, nádržka s čerpadýlkem. Odešlo mi to čerpadlo a nedalo se vyměnit jen to, ale celý ten blok.

Odesláno

Je to za pravým kolem směr k zadku auta a dá se tam dostat jen zespodu auta a tam fakt vodu do ostřikovačů neleju.

Nicméně mi to stále neřeší věc, kvůli které jsem původně psal.

Odesláno

Tak už je to jasný.

Moje auto je 308sw z roku 2014, je to EURO 6 a má obojí - AdBlue i eolys.

Paní auto je též z roku 2014 model 2008, ale je to EURO 5 - což jsem si myslel, že bude taky EURO 6, když je to stejný rok. A AdBlue to tím pádem nemá.

Díky všem za účast.

P.S. Nicméně na YouTube jde dohledat video, kde je Peugeot 2008 r.v. 2014 a dolévá se tam AdBlue, což mě zmátlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...