Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vymyslel někdo něco rozumného se zasouváním rolety? Mě se vždycky chytá do bezpečnostních pásů pro třetí řadu. Musím ji vždycky tak divně šroubově zasouvat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Řešil jsem podobný problém a nakonec jsem našel způsob, jak to chytání omezit. Roletu zatahuji k sobě a trochu směrem dolů , jakoby k podlaze. Když je roleta na úrovni zadních sloupků, zvednu jí směrem nahoru k úchytům. Při uvolnění rolety postupuji opačně: roletu vysunu z úchytů, dám jí dolů cca 20-30cm nad podlahu a teprve potom jí nechám pomalu navíjet. Pásy pro třetí řadu mám stále uchycené do držáků na boku a ta roleta se jim takto dokáže docela dobře vyhnout. 

Odesláno

To měli, nebo měli jinak vymyslet pásy v třetí řadě. V Ulysse jsem je tahal ze sloupku ven, a bylo vyřešeno. Když je kufr narvaný tak jak to dělá petis55 jde hůře. My zase vytáhneme roletu jakoby do výšky, pootočíme, abychom minuli pásy a zastrčíme:) No prostě uživatelsky friendly řešení u auta za XX peněz.

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...