Přejít na obsah

Icemann81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Vše od uživatele Icemann81

  1. A čo tak vziať plati z krátkej verzie, dať na 1/2, pripevniť malé pánty a k tomu koniec rolety
  2. Čaute, skúšal niekto vymeniť klasické žiarovky v hl.svetlometoch za niečo výkonnejšie? Videl som na YouTube, že existujú aj ledkové xenony,no ako je to s prípadným poškodením svetlometov, je tu aj niekto zo servisnej branže?? A potom otázka číslo 2 - má niekto vymenené zadné cúvacie žiarovky za LED? Predsa len za autom, večer pri cúvaní je tma a každé vylepšenie tejto tmy je plus! Vďaka
  3. Moja otázka by bola, či by šla domontovať predná kamera, kt. by sa mi zapínala na obrazovke pri nízkej rýchlosti dopredu,cca do 20km max kvôli parkovaniu v garáži, resp.prednom parkovaní??
  4. Icemann81

    Disky pro Rifter

    Vďaka, len som nevedel, že keď mám 3 pneumatiky 17, tak môžem mať 4. pneumatiku 16 a nič sa nedeje, samozrejme do servisu, nie na sezónne obutie.
  5. Icemann81

    Alarm do Riftera

    Mne sa skôr páči Pandora, no tie ceny...
  6. Vymyslel niekto pevné plato do longa?? Pevné je lepšie, občas praktickejšie.
  7. Icemann81

    Disky pro Rifter

    Čaute, mal by som jednu otázku. Konkrétne keď máte auto origoš dodané na 17 hliníkových diskoch, chcete mať na zimu 16, kvôli cestám, ako potom s plnohodnotnou rezervou??? Predpokladám, že to asi nik nerieši, ale asi budem musieť maj aj zimné 17, keď chcem mať plnohodnotnú rezervu, či? Predsa len plnohodnotná rezerva je, keď sa niečo stane, lepšia. Či rezervu už nik nekupuje, zbytočné peniaze? Alebo máte 2 rezervy??
  8. Inak ak mi v predných svetlometoch vydržia žiarovky dlhšie ako rok (okrem originálnych od výroby samozrejme), považujem to osobne za veľký úspech.
  9. Zadné svetlá, malo by to byť velmi podobné
  10. Icemann81

    Výměna kabinového filtru

    Rifter filtre výmena:
  11. Icemann81

    Výměna kabinového filtru

    Návod je celý na youtube, tu máš aspoň berlingo, čo je skoro rovnaké
  12. Akú sadu LED žiaroviek si použil? Predávajú sa rôzne, najlacnejšie asi na Aliexpress, potom Amazon... Vďaka Inak na youtube je na to celý návod, no treba mať aspoň základné "plastové" vybavenie, ako vravíš kreditku, resp.malú sadu.
  13. Icemann81

    Doplňky pro Rifter

    Inak na ten strešný box asi treba vymeniť anténu za kratšiu, či??
  14. Icemann81

    Doplňky pro Rifter

    Čaute, chcel som sa spýtať, aké strešné boxy k Rifteru máte? Potreboval by som dáky kvalitný pre väčšiu rodinu max.do 500e, asi 420 a viac litrov, kde by som zmestil aj lyže. Premýšľal som nad Thule, Hakr má zlé recenzie.
  15. Icemann81

    Doplňky pro Rifter

    Čauko, inak tento problém mám aj ja, hoď sem ktorú vaňu si do kufra vo verzii long použil, ak to teda nie je tajomstvo z výroby,prípadne foto ako ti to sedí so sedačkami a bez nich. Dikes
  16. Čítal som na nemeckej stránke, že majú nedostatok automatických prevodoviek, preto sa teraz dávajú len k benzínom, budúci rok sa to vymení. Hold zmena je život. Blbé je, že mne to s dieslom nevyšlo. Nemôžeme mať všetko. Inak s tou citlivosťou na palivo, hlavne ked' si popletieš stojan je to gól.
  17. Icemann81

    Alarm do Riftera

    Nie v manuále, 6 stupňová
  18. Icemann81

    Alarm do Riftera

    Trvale vypnutie som myslel len cez diagnostiku, inak to nejde, to viem. Pandora ma dobré recenzie, celkom sa mi páči a poistenie na hodnotu tohto auta tiež nie je lacné
  19. Čaute, chcel som sa spýtať, či niekto riešil inštaláciu alarmu do vozidla, hlavne s Webastom v GT verzii, kde je bezkľúčové odomykanie a reálne nie je problém s ukradnutím takéhoto vozidla. Čítal som hodne príspevkov, že Webasto sa veľmi "nekamaráti " s alarmom montovaným origoš v Peugeot servise. Bezkľúčový prístup do auta dokáže prelomiť, alebo skopírovať kód kľúča, skoro každý zlodej áut s trošku lepším vybavením a za pár sekúnd je preč aj s autom. Pozeral som si ponuky na internete a celkom sa mi páči Pandora alarm vo full výbave a ešte aj WAN, no pri tom druhom sa mi veľmi nepáči navyše zasúvanie imobilizéra do auta. Oba sú podľa recenzií veľmi dobré, no Pandora sa mi páči trošku viac, samozrejme je drahší. Aký alarm máte vy, alebo máte aspoň skúsenosti? Nebojte nechcem Vás vykradnúť. Zisťujem, že auto s bezkľúčovým prístupom je fakt.... prekonáva ju len funkcia START STOP, no hold opcia bola súčasťou GT verzie. START STOP sa bude dať určite dáko vypnúť, cez PC a kódovanie, aspoň pevne verím, nemám chuť ju stále manuálne vypínať.
  20. Icemann81

    1.5 BlueHDi 130k EAT8

    Ďakujem za info, no musím priznať, že som si otvoril cenník 02.09.2019 ospravedlňujem sa
  21. Čaute, neviem či ste pozerali niekto teraz nový cenník Riftera na Slovensku, no je opäť v ponuke najsilneší diesel motor - 96kw/130k v ponuke s automatickou prevodovkou. Aký je Váš názor, oplatila by sa 8 stupňová prevodovka k tomuto motoru. V skutočnosti mám objednaný tento motor bez automatickej prevodovky v GT verzii LONG aj s webastom, ale pri súčasných dodacích termínoch by možno ešte išiel tento motor vymeniť v objednávke. Aký je Váš názor na túto kombináciu motora, automatickej prevodovky v tejto verzii LONG?? Ďakujem
×
×
  • Vytvořit...