cvirikovec Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 Ahojte. Aktualizoval som si mapy SK (stredná Európa). Všetko prebehlo v poriadku. Potom som pozrel mapy a nemám tam vlastne obchvat Žiliny či R2 pri Zvolene. Otázka znie či mi to vlastne aktualizovalo a fakt v tých mapách toto ešte nie je (čo je dosť čudné nakoľko od 2014 je už v prevádzke) alebo sa to tvári že to aktualizovalo. (Peugeot 308 SW 2017). dakujem Citovat
MJSytic Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 Klasická chyba. Aktualizoval jsi špatnou mapu. CZ/SK není "Middle Europe" Citovat
Velickin Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 A odkud jsi stahoval aktualizaci? Mám taky 308 z 2017, mám Tom Tom, a mám mapy celé Evropy. Našlo mi je to pode VIN na stránkách Peugeot.cz. Mám i jiný zdroj, který tady nemůžu uvádět.. Citovat
MJSytic Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Já stahuju oficiální PSA Pokud máš celou Evropu, tak jí kompletně zaktualizuj, případně se podívej, ve které té části je Slovensko Citovat
ChouLu Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 CZ ani SK není ve střední evropě je to něco jako Severozápad východní evropy, nebo jak to tam je přesně pojmenováno ale to uvidíš když si na SK klikneš na mapě při aktualizaci a ono ti to ukáže co je to za balíček Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.