aknalbs Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 Ahojky, můžete mi někdo poradit na naší 5008 rv 2014 se po přezutí pneumatik ozvalo AbS, ESP, po vymazání na diagnostice se po chvilce zase rozsvítí. Čím to je? Snímače ba ventilku nejsou. Díky Citovat
Chip Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 A co to píše za chybu než se na diagnostice vymaže? Muze to být od poškozeného vedení nebo snímače po nízký tlak v pneu cokoli Citovat
MJSytic Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 Zkontroloval bych čidla ABS. U každého kola (náboje) je jedno. Mohlo dojít k poškození během přezouvání, nebo se tam dostala nějaká nečistota apod. Citovat
landys_cz Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 Mě někdo před barákem škrtnul o auto a urazil zrcátko. Až když jsem další den chtěl ráno vyrazit do práce, tak jsem si všimnul, že se auto skoro nedá udržet na silnici a svítí ABS a ještě to něco řve. Myslel jsem, že je v háji tlumič, ale nakonec to byl šroub kuláku. Každopádně mě překvapilo, že se k tomu ozvalo ABS. Jestli to nějak vyhodnocuje neadekvátní natočení volantu, nebo co, nevím... Citovat
býčina Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 No možná mají pneumatiky rozdílné tlaky kol?? Možná nestějně ojeté pneumatiky, už se mě to stalo na jiné značce. Citovat
doktor055 Odesláno 30. listopad 2021 Odesláno 30. listopad 2021 Ahoj taky mám stejný problém po přezutí a čidlatlaku nemám . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.