Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nějakou dobu se mi drží teplota jen na 80 stupňů. Nechal jsem vyměnit termostat, ale žádná změna. Co dělat (vyměnit) dál? Díky moc.

P407 SW 2,0 benzin.

Odesláno

Termostat, čidlo i budík mají určitou třídu přesnosti.... A když se nevhodně sejdou tolerance.... Ten budík ukazuje pouze informativně, není to nic moc přesného.... Nejlepší odměřit bezdotykáčem s ověřenou přesností a teprve potom postupovat dál....

Odesláno

Nedávno se toto řešilo ve skupině na FB, sice HDI ale příběh stejný a výsledkem byl termostat. 2x druhovýroba co se chovala stejně, poté se dal origo - sice stál dost ale problém vyřešen, vše fungovalo jak má, teplota se držela na 89-90

Odesláno (upraveno)

No já termostat fyzicky neviděl, ale Servisman tvrdí že tam dal 89°. Podle papíru co objednával, ale co tam je opravdu, to bych se musel podívat... Už mě napadlo, že bych ho vyndal. Nekokal jsem, kde přesně je ani...

Koukám po origo termostatech, ale nerozpoznám ho. :D Jak poznám origo?

Upraveno uživatelem Ludwig
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Pokud stojím na místě tak teplota přeleze na budíku 90 a sepne ventilátor standartně.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek
Odesláno

Ptám se jak máš ověřeno, že údaj na budíku koresponduje se SKUTEČNOU teplotou chladící kapaliny ? Myslím tím nezávislý ověřený teploměr, třeba takovou tu bezdotykovou pistolku....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...