Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

C8 2.0HDi předFace Kódování rádia

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdarec , po dělší době mam zase jeden špek :D 
kamoš koupil c8mu za 8tis .. dali jsme ji do kupy (nová spojka i s hydraulikou , komplet brzdy, nechat vyčistit atd).

Autu nic nechybí všechno funguje v pohodě, krom rádia který pípa kvuli párování .. byla asi měsíc odpojená baterka než jsme to koupili .. Přes lexii se nemužu do bsi dostat .. píše to chybu komunikace s jednotkou  , do jednotky a chyb motoru se dostanu v pohodě , ale bsi mě nikam nepustí. Jedná se o starej model 2003 myslím . Zkoušel jsem i Wow diagnostiku ale ta se nedostane nikam jinam než na čtení a mazání závad. 

Včem by mohl být problém ? 

2,0Hdi 79kW rok 200asi3 :D 

Upraveno uživatelem Háček
Odesláno (upraveno)

zkoušel, to se nedostane ani do motoru

při rozkliknutí bsi v jednotkách to vyhodí myslím hlášku ,,komunikace s jednotkou BSI přerušena" ale nepamatuju si přesně , řešil jsem to v pátek

Upraveno uživatelem Háček
Odesláno

Nechápu. Nakódovat rádio musis primarne v radiu, zadas tam vin, ktery se musi shodovat s vinem v bsi. Maximalne doladis dostupne jednotky v bsi present/absent, mozna typ radia rd3/rt3 a v palubaku moznosti zobrazovani. 

Primarne ale ladis vin v radiu nevim co pres bsi, tam se do radia nedostanes. Jak rikam, pokud nečte jednotku radia, v bsi ji povolit jako dostupnou jednotku. Ale i bez tohoto vseho by ses mel dostat do radia, jako samostatne jednotky z vypisu.

Odesláno

Použivám diagbox 7.83 

Ja vím že by to mělo bejt samostatně dostupný, ale jak píšu, ve výčtu jednotek je jen motor a bsi , bsi se ani neotevře a hned hlásí chybu komunikace . Je ale fakt že Lexie mi ted začala dost zlobit, občas se třeba vubec nechce spojit ani s c5kou z roku 2011 , nebo se otevře lexia a problikava mi okno atd .. zkusim to celý přeinstalovat a udělat znova 

Odesláno

Smazal jsem koplet diagbox, a doinstaloval jen na verzi 7,57 tak to pak vyzkousim az se auto vrátí. 

Pp2000 k dispozici mam, ale jak jsem psal pres 807micku se to ani nespoji, nenajde si vin, nic.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...