Háček Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 (upraveno) Zdarec , po dělší době mam zase jeden špek kamoš koupil c8mu za 8tis .. dali jsme ji do kupy (nová spojka i s hydraulikou , komplet brzdy, nechat vyčistit atd). Autu nic nechybí všechno funguje v pohodě, krom rádia který pípa kvuli párování .. byla asi měsíc odpojená baterka než jsme to koupili .. Přes lexii se nemužu do bsi dostat .. píše to chybu komunikace s jednotkou , do jednotky a chyb motoru se dostanu v pohodě , ale bsi mě nikam nepustí. Jedná se o starej model 2003 myslím . Zkoušel jsem i Wow diagnostiku ale ta se nedostane nikam jinam než na čtení a mazání závad. Včem by mohl být problém ? 2,0Hdi 79kW rok 200asi3 Upraveno 18. říjen 2021 uživatelem Háček Citovat
Háček Odesláno 18. říjen 2021 Autor Odesláno 18. říjen 2021 (upraveno) zkoušel, to se nedostane ani do motoru při rozkliknutí bsi v jednotkách to vyhodí myslím hlášku ,,komunikace s jednotkou BSI přerušena" ale nepamatuju si přesně , řešil jsem to v pátek Upraveno 18. říjen 2021 uživatelem Háček Citovat
inoxing Odesláno 25. říjen 2021 Odesláno 25. říjen 2021 se potrebujes dostat do radia, ne do bsi Citovat
Háček Odesláno 25. říjen 2021 Autor Odesláno 25. říjen 2021 Tam. Jsem se u 407micky dostal pres bsi.. Tady mi to nabidne akorat jednotku motoru a bsi Citovat
inoxing Odesláno 25. říjen 2021 Odesláno 25. říjen 2021 Nechápu. Nakódovat rádio musis primarne v radiu, zadas tam vin, ktery se musi shodovat s vinem v bsi. Maximalne doladis dostupne jednotky v bsi present/absent, mozna typ radia rd3/rt3 a v palubaku moznosti zobrazovani. Primarne ale ladis vin v radiu nevim co pres bsi, tam se do radia nedostanes. Jak rikam, pokud nečte jednotku radia, v bsi ji povolit jako dostupnou jednotku. Ale i bez tohoto vseho by ses mel dostat do radia, jako samostatne jednotky z vypisu. Citovat
Háček Odesláno 28. říjen 2021 Autor Odesláno 28. říjen 2021 Použivám diagbox 7.83 Ja vím že by to mělo bejt samostatně dostupný, ale jak píšu, ve výčtu jednotek je jen motor a bsi , bsi se ani neotevře a hned hlásí chybu komunikace . Je ale fakt že Lexie mi ted začala dost zlobit, občas se třeba vubec nechce spojit ani s c5kou z roku 2011 , nebo se otevře lexia a problikava mi okno atd .. zkusim to celý přeinstalovat a udělat znova Citovat
HonzaZ Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Určitě ale nainstaluj verzi 7.57, ta je z nich nejstabilnější. Na tato starší auta bohatě stačí. Citovat
jarokare Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Hlavně na starej model 807 potřebuješ PP2000 , která není vždycky součástí čínskejch Diagboxů ... Citovat
Háček Odesláno 28. říjen 2021 Autor Odesláno 28. říjen 2021 Smazal jsem koplet diagbox, a doinstaloval jen na verzi 7,57 tak to pak vyzkousim az se auto vrátí. Pp2000 k dispozici mam, ale jak jsem psal pres 807micku se to ani nespoji, nenajde si vin, nic.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.