Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se konečně dočkal autíí je po laku, zítra kdyžtak hodím fotky jak to dopadlo ale vypadá to dobře jsem spokojený, ještě sehnat pár věcí co chybí k dokonalosti :(

Odesláno

Tak a je hotovo konečně auto nastrojený a skoro v plný kráse (ještě doladit kosmetický vady a sehnat některý drobnosti)

Foto002.jpg

Foto003.jpg

Omluvte kvalitu foceno mobilem a za šera...Zítra kdyžtak dodám jednu až to umeju a naleštím malinko.

[upravil dne 21/5/2006 John]

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Pěkně spravený - tak hlavně ať ti dlouho slouží bez podobnejch karambolů - to je bomba jet po měsíci zase ve svym autě, co?

Jj to je hlavně konečne zase ve svojím a co docela jede, a nemusíš

se bát předjíždet...Prostě pohoda. :super :super

Odesláno

Jo, ještě k autu: koukám, že ti tam ještě chyběji boční lišty - kdybys je scháněl a nesehnal, tak je doma mám, tak stačí napsat a můžu ti je přivézt třeba na džbán:papa

Odesláno

Jo, ještě k autu: koukám, že ti tam ještě chyběji boční lišty - kdybys je scháněl a nesehnal, tak je doma mám, tak stačí napsat a můžu ti je přivézt třeba na džbán:papa

TY máš doma Mi čkový lišty ? To by tě John miloval.

Odesláno

No pokud je máš a jsou v dobrým stavu extra nepoškrábaný tak určítě bych o ně měl zájem..I klidně dřív než na Džbáně..chci to mít už kompletní. Kdyžtak se ozvi U2U a domluvime se nějak. ;) ;)

Odesláno

Je mi moc líto, jak tě ta babička natrhla , ale na našich sdilnicích přibývá staříků , co se nehodlají vzdát volantu. Můj soused (78) už 5x netrefil silnici , ale pokaždé v tom byl

\" naštěstí\" sám a vnuk mu Žigulíka opravil , aby mohl tu časovanou bombu pustit znovu mezi nás.

Jak znám Pažouty, tahle rána byla dost pod pás a určitě šla do podlahy , což je konec.

Dle mých z:(kušeností se o pojišťovnu moc neopírej, bude to chtít uhrát na totálku.

Osádce se zřejmě nic nestalo,zvol si šikovného doktora pro autí,jinou radu nemám, nejsem právník!!

Odesláno

tomu říkám pech,měl jsem něco podobnýho,pažoutka jsem měl 3měsíce a z pravýho pruhu se o mě otřela ženská...že mě nevioděla:bojim zrušila mi pravý bok od předních dveří přes \"B\" sloupek zadní dveře na vyhození a ještě kus lemu na zadním blatníku...:mad:zabil bych ji káču!!! :o..no...a ve finále jsem to řešil za cca 8 000,- dveře z vrakoviště,šikovnej klempíř,slušnej lakýrník a jsme zase hezký :super pojišťovna mi to zaolatila rozpočtem,takže to nakonec dopadlo slušně do + :D

Odesláno
Původně zaslal: vector

TY máš doma Mi čkový lišty ? To by tě John miloval.

Jo - už se mi doma přes rok válejí i s prahama :roker - pořád jsem přemejšlel, jestli je tam dát, nebo ne. Teď už vim, že s lištama se patlat nebudu, ale prahy pořád zvažuju - jak já jsem ale nerozhodnej...:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...