John Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Tak jsem se konečně dočkal autíí je po laku, zítra kdyžtak hodím fotky jak to dopadlo ale vypadá to dobře jsem spokojený, ještě sehnat pár věcí co chybí k dokonalosti Citovat
Holly Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 To jsem rád, že jsem se spletl, vypadalo to děsivě. Tak ať už tě nic takovýho nikdy nepotká. Citovat
John Odesláno 20. květen 2006 Autor Odesláno 20. květen 2006 Tak a je hotovo konečně auto nastrojený a skoro v plný kráse (ještě doladit kosmetický vady a sehnat některý drobnosti) Omluvte kvalitu foceno mobilem a za šera...Zítra kdyžtak dodám jednu až to umeju a naleštím malinko. [upravil dne 21/5/2006 John] Citovat
Guest ZILA Odesláno 20. květen 2006 Odesláno 20. květen 2006 vau krasavica ta 405 fak krasavica Citovat
Béďa Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 oprava vypada zdarile, ted jeste sehnat tu listu a je vse ok Citovat
Neon Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Pěkně spravený - tak hlavně ať ti dlouho slouží bez podobnejch karambolů - to je bomba jet po měsíci zase ve svym autě, co? Citovat
John Odesláno 21. květen 2006 Autor Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: Neon Pěkně spravený - tak hlavně ať ti dlouho slouží bez podobnejch karambolů - to je bomba jet po měsíci zase ve svym autě, co? Jj to je hlavně konečne zase ve svojím a co docela jede, a nemusíš se bát předjíždet...Prostě pohoda. :super Citovat
Neon Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Jo, ještě k autu: koukám, že ti tam ještě chyběji boční lišty - kdybys je scháněl a nesehnal, tak je doma mám, tak stačí napsat a můžu ti je přivézt třeba na džbán:papa Citovat
vector Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: Neon Jo, ještě k autu: koukám, že ti tam ještě chyběji boční lišty - kdybys je scháněl a nesehnal, tak je doma mám, tak stačí napsat a můžu ti je přivézt třeba na džbán:papa TY máš doma Mi čkový lišty ? To by tě John miloval. Citovat
Aluška Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Johne, pěkně to máš spravené :super . Citovat
John Odesláno 21. květen 2006 Autor Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: Neon Jo, ještě k autu: koukám, že ti tam ještě chyběji boční lišty - kdybys je scháněl a nesehnal, tak je doma mám, tak stačí napsat a můžu ti je přivézt třeba na džbán:papa No pokud je máš a jsou v dobrým stavu extra nepoškrábaný tak určítě bych o ně měl zájem..I klidně dřív než na Džbáně..chci to mít už kompletní. Kdyžtak se ozvi U2U a domluvime se nějak. ;) Citovat
JOO Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Je mi moc líto, jak tě ta babička natrhla , ale na našich sdilnicích přibývá staříků , co se nehodlají vzdát volantu. Můj soused (78) už 5x netrefil silnici , ale pokaždé v tom byl \" naštěstí\" sám a vnuk mu Žigulíka opravil , aby mohl tu časovanou bombu pustit znovu mezi nás. Jak znám Pažouty, tahle rána byla dost pod pás a určitě šla do podlahy , což je konec. Dle mých z:(kušeností se o pojišťovnu moc neopírej, bude to chtít uhrát na totálku. Osádce se zřejmě nic nestalo,zvol si šikovného doktora pro autí,jinou radu nemám, nejsem právník!! Citovat
czer.t Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 tomu říkám pech,měl jsem něco podobnýho,pažoutka jsem měl 3měsíce a z pravýho pruhu se o mě otřela ženská...že mě nevioděla:bojim zrušila mi pravý bok od předních dveří přes \"B\" sloupek zadní dveře na vyhození a ještě kus lemu na zadním blatníku...:mad:zabil bych ji káču!!! ..no...a ve finále jsem to řešil za cca 8 000,- dveře z vrakoviště,šikovnej klempíř,slušnej lakýrník a jsme zase hezký pojišťovna mi to zaolatila rozpočtem,takže to nakonec dopadlo slušně do + Citovat
Neon Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: vector TY máš doma Mi čkový lišty ? To by tě John miloval. Jo - už se mi doma přes rok válejí i s prahama - pořád jsem přemejšlel, jestli je tam dát, nebo ne. Teď už vim, že s lištama se patlat nebudu, ale prahy pořád zvažuju - jak já jsem ale nerozhodnej... Citovat
Jirkap Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 To je dobře, že už máš auto v pohodě Takže se uvidíme asi na šebetově co? nebo ještě předtím Džbán Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.