Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mám otázku. Mám Peugeot 407sw. A chtěl bych se zeptat zda to je zhavickami nebo relem. Když jdu do auta tak se občas stane když dám klíček do zapalování tak když otočím jednou tak to zatočí trochu to chytne a hned to chcípne. Jak v zimě tak v teple. Ale když otočím klíček  do polohy jedná a pak to zase vypnu a pak zase otočím klíčkem tak nastartují poprvé. Poradil by mi někdo . Mám dvoulitr naftu. Rok výroby 2006

Upraveno uživatelem Honzazz
  • Honzazz changed the title to Spínací skříňka
Odesláno

zkus měřit, jestli jde na žhavky proud, nebo rychlejší bude diagnostika ?  co to je trochu to chytne?  já bych řek, že když to chcípne tak nežhaví :myslim

Odesláno

Píše mi to relé žhavení na diagnostice. No když nastartují jak mám že otočím klíčkem a nastartují tak to vypadá jako by padala nafta. Že nastartují a hned to po vteřině chcípne. Ale když otočím klíčkem dvakrát jako že to nažhavit dvakrát tak nastartují hned poprvé. A když přijedu a vypnu motor. Tak pořád něco cválá asi čtyřikrát.

Odesláno

kdyby padala nafta, bude to trvat vždycky dlouho, než nastartuješ, (než nasaje--natlačí naftu),ale když to dělá jen někdy, bude to asik to relé, protože motor žhaví i po nastartování a bez žhavení se mu nechce

Odesláno

A to relé se dá sehnat za kolik cca. Koukal jsem se a vím i číslo co tam na tom relé je. Jen ho musím ještě najít kde ho mám napsané.to relé ke pod bsi jednotkou. Ale ta jednotka se rozdělá jak? Tam šou ty tři úchyty. Ale nechce se mě to silou abych to neurval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...