Honzazz Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 (upraveno) Mám otázku. Mám Peugeot 407sw. A chtěl bych se zeptat zda to je zhavickami nebo relem. Když jdu do auta tak se občas stane když dám klíček do zapalování tak když otočím jednou tak to zatočí trochu to chytne a hned to chcípne. Jak v zimě tak v teple. Ale když otočím klíček do polohy jedná a pak to zase vypnu a pak zase otočím klíčkem tak nastartují poprvé. Poradil by mi někdo . Mám dvoulitr naftu. Rok výroby 2006 Upraveno 7. říjen 2021 uživatelem Honzazz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 Fajn nadpis, aspoň že jsi trefil sekci. Nejsi tady poprvé tak by jsi už mohl znát pravidla. Tady si je přečti a nadpis prosím uprav do podoby aby daval nějaký smysl. Děkuji https://www.peugeot-club.com/guidelines/ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 zkus měřit, jestli jde na žhavky proud, nebo rychlejší bude diagnostika ? co to je trochu to chytne? já bych řek, že když to chcípne tak nežhaví Citovat
Honzazz Odesláno 7. říjen 2021 Autor Odesláno 7. říjen 2021 Píše mi to relé žhavení na diagnostice. No když nastartují jak mám že otočím klíčkem a nastartují tak to vypadá jako by padala nafta. Že nastartují a hned to po vteřině chcípne. Ale když otočím klíčkem dvakrát jako že to nažhavit dvakrát tak nastartují hned poprvé. A když přijedu a vypnu motor. Tak pořád něco cválá asi čtyřikrát. Citovat
Honzazz Odesláno 7. říjen 2021 Autor Odesláno 7. říjen 2021 Jinak se omlouvám za chyby. Telefon mi to vždy přepíše automaticky. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 kdyby padala nafta, bude to trvat vždycky dlouho, než nastartuješ, (než nasaje--natlačí naftu),ale když to dělá jen někdy, bude to asik to relé, protože motor žhaví i po nastartování a bez žhavení se mu nechce Citovat
Honzazz Odesláno 7. říjen 2021 Autor Odesláno 7. říjen 2021 A to relé se dá sehnat za kolik cca. Koukal jsem se a vím i číslo co tam na tom relé je. Jen ho musím ještě najít kde ho mám napsané.to relé ke pod bsi jednotkou. Ale ta jednotka se rozdělá jak? Tam šou ty tři úchyty. Ale nechce se mě to silou abych to neurval. Citovat
Honzazz Odesláno 7. říjen 2021 Autor Odesláno 7. říjen 2021 http://obchod.{reklama nepovolena}/snimace-cidla-spinace/3161-rele-zhaveni-g-cartier-9640469680-peugeot-citroen.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.