zbynek..s Odesláno 30. květen 2022 Autor Odesláno 30. květen 2022 (upraveno) Koukám, že jsem tu dlouho nic nedal 7.10.2021 - výměna oleje v automatické převodovce (bylo to opravdu zasrané, no jo první výměna ) 25.4.2022 - první STK s novým vozem 132tis., věděl jsem že budu muset vyměnit přední brzdy, ale nakonec na STKáčku byly v prdeli i zadní, takže jsem si nechal udělat kompletní brzdy jak přední tak i zadní. Naštěstí byl pán na STK hodný a nemusel jsem tam jet podruhé 21.11.2022 - výměna hadic vzduchu - pak ještě několikrát (nakonec filtr pevných částic plný) 24.7.2023 - 150680km Výměna FAP filtru za nový + vzduchový filtr + objímky (Peugeot Tichý) Upraveno 3. srpen 2023 uživatelem zbynek..s jirka307, radim.1008, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
zbynek..s Odesláno 1. červenec 2022 Autor Odesláno 1. červenec 2022 Minulý týden cesta OV - Bibinje ČR-SK-HUN-SLO(jen kousek přes Lendavu)-HR a pak zpátky stejně Velice mile mě překvapil nájezd na nádrž *neumím psát slušně* mě že jsem si na zpáteční cestě omylem smazal celkový najezd tam i zpět. I s popojížděním v Zadaru a Sukošanu. Nastavený tempomat na 120km/h na dálnicích a jelo se. Cesta tam řídila žena pouze českou dálnici (v noci) . Na zpáteční cestě si žena vyzkoušela celou HR dálnici a pak opět českou (sama usoudila, že ta HR dálnice tam se jí jelo mnohem lépe a klidněji, než pak Česku, za těch cca 200km byla více vyflusnutá). Dědinky Slovinsko, Maďarsko a Slovenskou dálnici mi nechala až po Lažhot. V Maďarsku jsme viděli veteránská auta na cestě a pak tak tam ještě byly Lamborghiny, Porsche, a další rychlé auta které si to šněrovali mezi osobákama a kamiony (normálni ***i ) Chtěl jsem ještě dát do auta rezervu, ale prostě se tam nevešla místo toho jsem tam dal taky užitečné věci Jinak tankování v HR , větší benzínky 13-16Kuna/l (normální a lepší nafta) aly my jsme našli menší benzínku s cenami 11,8-13Kn/l (viz foto). Zpáteční cesta na HR naftu lepší a nezdálo se mi že by to dělalo nějakou paseku Kdo jede na dovolenou tak krasné zažitky, kolečkama dolů a bez nehod jirka307 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
zbynek..s Odesláno 3. červenec 2022 Autor Odesláno 3. červenec 2022 Přidané samolepky Klubovku co jsem dal na zadní sklo, tak moc nejde vidět, když je šero Trochu jsem si to zapinkal OK406, radim.1008, jirka307 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
zbynek..s Odesláno 21. listopad 2022 Autor Odesláno 21. listopad 2022 V pátek 18.11. přehozené 3sady pneumatik. Plecháče vyřadit, vypadají hrozně, za rok od koupě takto dopadly. Koupené Dezenty 13.11. (OL) na to šli letní a na originály alu šli zimáky. Ještě je očistit od polétavé rzi. jirka307 ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 22. listopad 2022 Autor Odesláno 22. listopad 2022 (upraveno) 21.11.22 podvečerní výměna hadic vzduchu. Výpomoc šroubováčkem, abych to odlepil. Plus výměna žárovek, při dnešní ranní mlze, jsem to moc nepoznal. Iron Out musím, počkat až bude trochu lépe. Upraveno 22. listopad 2022 uživatelem zbynek..s pavelu96 a chuck11 ohodnotil 2 Citovat
zbynek..s Odesláno 21. prosinec 2022 Autor Odesláno 21. prosinec 2022 16.-19.12.2022 připadlo sněhu, škoda, že jen tak málo mohlo jsem udělat autu zimní stání pod plachtou , a to bych znovu použil sníh i ze střechy chuck11, OK406, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
zbynek..s Odesláno 22. prosinec 2022 Autor Odesláno 22. prosinec 2022 @chuck11 ty jsi musel mít na zahradě postavené iglů , teď už to taje rychlým tepmem Citovat
chuck11 Odesláno 24. prosinec 2022 Odesláno 24. prosinec 2022 už mi zbývalo dodělat jen vchod Citovat
zbynek..s Odesláno 16. červenec 2023 Autor Odesláno 16. červenec 2023 Výlet do Witów (tam jsme spali), Chocholowske termály( celodenní koupání s dětmi, ani jsme nečekal,že tam vydržíme cca 10hod.,furt ve vodě, jen jídlo na suchu, ale občerstvení ve vodě -čili vodní Bar), Zakopane (prostě skokanske můstky ) Pieninsky národní park(Polska a Slovenska strana), zámek Czorstyne(je tam i druhý zámek Niedzica a pěkné jezero k tomu) Nowy Targ (pouze náměstí a Mercedes). Oblíbená cedule Pozor na Krávy v okolí Chocholowa Péťa, OK406, jirka307 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
zbynek..s Odesláno 3. srpen 2023 Autor Odesláno 3. srpen 2023 Tak jsme zvládli ještě jeden výlet v červenci bylo to takové štěstí v neštěstí Směr Nádrž Rozkoš a výletování po okolí. Viktorčin splav a jeho okolí, další den pro náhradní díly na láhve firmy R&B Mědílek v Žacléři, tam mi udělali PČR kontrolu totožnosti a totožnost auta bez foukání, samozřejmě jsme i koupili nějaké láhve, pak kultůra v Nachodě v Hronově v podvečer Adršpachské skály. A v sobotu zbalení a cesta zpátky pevnost Josefov (věděl jsem , že je to velká pevnost, ale když jsme tam přijeli tak mě to ohromilo ještě více). Pak jsme nedojeli do další pevnosti Hanička kleklo auto v kopci za Rychnovem n.K. Přestalo mít tah a nakonec jsme ho dali , alespoň za krajnici. Volaní na pojištovnu a vyžádat si odtah do Ostravy pro 4lidi nadlidský výkon, ale podařilo se jím to . Borec z odtahovky nás prvně stáhl z místa, do Rychnova n.K. tak jsme si to tam lehce prošli a malý oběd. Pak přijel odtah, šup pro auto a směr Ostrava - zážitek pro všechny zůčastněné VW T4. Takže jsme složili auto ve 20hod. před barákem. V pondělí odjet do práce a na diagnostiku do Peugeota Tichého. Zjižtění že nejde dokončit vyčištění FAPu a nakonec i jeho výměna ( tím jsem snad i odstranil závadu praskání hadic u turba). A ve středu už auto doma Charlie 1, Péťa, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 Grund z Pěčína u RK. To mám přes kopec. Tak příště dělostřeleckou tvrz Hanička a Bouda. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 @zbynek..s Téééda, toulat se mi v rajonu a ani se neozvat, píšu si velké minus radim.1008, zbynek..s a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 jo máme to tady krásné zbynek..s a Péťa ohodnotil 2 Citovat
zbynek..s Odesláno 4. srpen 2023 Autor Odesláno 4. srpen 2023 @radim.1008 @Péťa @Charlie 1 - jste se tu sešli všichni tři Z toho Grundu nás právě svážel sám majitel v Jeepu a měl ještě zasebou podvalník s nějakou VW T4. Příště se budu nějak revanžovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.