Deugeot Odesláno 30. září 2021 Odesláno 30. září 2021 Čau borci mám tu problém s palivoměrem u Peugeota 106, 1.1, 44kw Problém je v tom že když natankuju plnou tak mi ukazuje že mám půlku nádrže nějaky rady na opravu a kde by se měl nacházet vadný díl děkuji. Citovat
Hafity Odesláno 30. září 2021 Odesláno 30. září 2021 Palivoměr je přístupný po odklopení zadních sedáků a po demontáži černé plastové záslepky.... Pod záslepkou je velká černá rýhovaná matice, která drží v nádrži čerpadlo a palivoměr.... Jsou u toho různá úskalí postupu.... Deugeot a inoxing ohodnotil 2 Citovat
Deugeot Odesláno 4. říjen 2021 Autor Odesláno 4. říjen 2021 (upraveno) @Hafity a myslíte že problém je v čerpadle nebo může být ještě někde jinde? Upraveno 4. říjen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 ahoj, na čerpadle v nádrži je měrka paliva, takže problém s měřením množství paliva může být tam, třeba je zaseklý plovák měrky, ale chyba může být i v budíku , nebo v kabeláži, možná by origo diagnostika peugeot určila přesně, kde je problém (bez demontáže čerpadla) a necituj předchozí příspěvek, prosím Citovat
Milan+ Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Je to tu někde ve starých vláknech,býval spálený tranzistor v budících,taky jsem to dědovi přeletovával. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.