Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak dlouho trva asi tak vymena termostatu na 2.1TD ? Ani sam nevim, kde se nechazi, ale potrebuju ho nechat vymenit, protoze po zamrznuti kapaliny v zime mi drzi teplotu lehce po 80 stupnu...tak bych to vzal s nejakou jinou opravou pri jednom...

Odesláno

Je někde dole u pravýho kola a měnit ho, je prej opruz... Mně to taky v poslední době kolísalo nějak moc mezi 70 a 80 stupni a měl jsemv plánu ho nechat vyměnit. Jinak cena je někde okolo pěti stovek.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Cena je od 500kč nahoru dle výrobce. Jinak termostat je pod víčkem (tři šroubky) u vodní pumpy dole za PP kolem. Vyměnit ho není až zas takový problém pokud máš malou ruku a dokážeš si ji tak natřikrát zlomit :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Kenduch

Cena je od 500kč nahoru dle výrobce. Jinak termostat je pod víčkem (tři šroubky) u vodní pumpy dole za PP kolem. Vyměnit ho není až zas takový problém pokud máš malou ruku a dokážeš si ji tak natřikrát zlomit :roll

Ahojte, neviete niekto kde je termostat na 3.0 starsi model ? Teraz ked je chladnejsie, tak sa mi teplota ani po 30km v meste nevsplha na 70 st. co je si myslim velmi malo. Ak nie tak ma opravte. Dakujem :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...