rimmer Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Jak dlouho trva asi tak vymena termostatu na 2.1TD ? Ani sam nevim, kde se nechazi, ale potrebuju ho nechat vymenit, protoze po zamrznuti kapaliny v zime mi drzi teplotu lehce po 80 stupnu...tak bych to vzal s nejakou jinou opravou pri jednom... Citovat
Petr605 Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Je někde dole u pravýho kola a měnit ho, je prej opruz... Mně to taky v poslední době kolísalo nějak moc mezi 70 a 80 stupni a měl jsemv plánu ho nechat vyměnit. Jinak cena je někde okolo pěti stovek. Citovat
Kenduch Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Cena je od 500kč nahoru dle výrobce. Jinak termostat je pod víčkem (tři šroubky) u vodní pumpy dole za PP kolem. Vyměnit ho není až zas takový problém pokud máš malou ruku a dokážeš si ji tak natřikrát zlomit Citovat
uf0n Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: Kenduch Cena je od 500kč nahoru dle výrobce. Jinak termostat je pod víčkem (tři šroubky) u vodní pumpy dole za PP kolem. Vyměnit ho není až zas takový problém pokud máš malou ruku a dokážeš si ji tak natřikrát zlomit Ahojte, neviete niekto kde je termostat na 3.0 starsi model ? Teraz ked je chladnejsie, tak sa mi teplota ani po 30km v meste nevsplha na 70 st. co je si myslim velmi malo. Ak nie tak ma opravte. Dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.