sampon Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Ahoj, dnes při ofuku čelního skla na MAX mi začal jako když vibrovat ventilátor. Nemáte zkušenosti z jeho výměnou, popř. vyčištěním? Různě jsem četl, ať vymenim kabinový filtr. Tak jsem ho vyměnil a vibrovala i když tam nebyl filtr. Je k němu přístup bez sundání palubovky? Dík Citovat
jarokare Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Ahoj , k ventilátoru se krásně dostaneš , když vyndáš kaslík spolujezdce , Ten je na pár šroubech . Ventilátor bude nejspíš v pořádku , jenom asi natáhl nějakej bordel , většinou ho stačí vyčistit a maká dál Citovat
rass76 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 (upraveno) Mal som rovnaký problém, po dvoch rokoch, v záruke vymenili motor, vraj Peugeot o tom vie, nějaká výrobna chyba motoru. Upraveno 26. srpen 2021 uživatelem rass76 Citovat
sampon Odesláno 27. srpen 2021 Autor Odesláno 27. srpen 2021 Děkuji. Výrobní vada motoru. No co mám na to říct. Nejdříve zkusím vyčištění. Pokud to mají jako výrobní vadu, maji udělat svolávací akci Citovat
bjogo Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 Ten isty problem aj u mna. Vymena v servise vramci zaruky...evidentne sa oplati priplatit zaruku aspon na 5 rokov...uz sa mi ta investicia 4 krat vratila spat. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
spagetti73 Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 Stejný problém jsem měl taky, výměna v záruce, nějaké závaží, který způsobilo, nevyváženost. Auto bych si už bez prodloužené záruky na 5 let a více, nekoupil.... Citovat
sampon Odesláno 28. srpen 2021 Autor Odesláno 28. srpen 2021 (upraveno) Já ho kupoval již jeteho. Tudíž už jen platit. Jsem s kvalitou jízdy spokojený, ale má dost much, které autu za 1,2 mil asi nepřísluší. Když ho srovnám s 807, kterou jsem měl 10 let, tak je to o třídu horší auto s ohledem na dobu. Nevíte prosím, kde objednat ten ventilátor? Do Peugeotu se mi s tím nechce. Máte náhled do service-boxu? Číslo dílu@ děkuji Upraveno 4. září 2021 uživatelem sampon Citovat
jirkapl Odesláno 16. září 2021 Odesláno 16. září 2021 (upraveno) Stalo se mi to již 2* a vždy byl uvnitř vrtule ventilátoru nějaký lupen ze stromu. Bohužel je filtr až za ventilátorem Upraveno 16. září 2021 uživatelem jirkapl Citovat
sampon Odesláno 6. prosinec 2021 Autor Odesláno 6. prosinec 2021 Ještě jednou Vás poprosím o info, kde objednat ten ventilátor? Do Peugeotu se mi s tím nechce. Máte náhled do service-boxu? Číslo dílu? děkuji Jirka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.