Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dnes při ofuku čelního skla na MAX mi začal jako když vibrovat ventilátor. Nemáte zkušenosti z jeho výměnou, popř. vyčištěním? Různě jsem četl, ať vymenim kabinový filtr. Tak jsem ho vyměnil a vibrovala i když tam nebyl filtr. Je k němu přístup bez sundání palubovky? Dík

Odesláno

Ahoj , k ventilátoru se krásně dostaneš , když vyndáš kaslík spolujezdce , Ten je na pár šroubech . Ventilátor bude nejspíš v pořádku , jenom asi natáhl nějakej bordel , většinou ho stačí vyčistit a maká dál ;)

Odesláno (upraveno)

Mal som rovnaký problém, po dvoch rokoch, v záruke vymenili motor, vraj Peugeot o tom vie,  nějaká výrobna chyba motoru.

Upraveno uživatelem rass76
Odesláno

Děkuji. Výrobní vada motoru. No co mám na to říct. Nejdříve zkusím vyčištění. Pokud to mají jako výrobní vadu, maji udělat svolávací akci😄😦

Odesláno

Stejný problém jsem měl taky, výměna v záruce, nějaké závaží, který způsobilo, nevyváženost. Auto bych si už bez prodloužené záruky na 5 let a více, nekoupil.... 

Odesláno (upraveno)

Já ho kupoval již jeteho. Tudíž už jen platit.😀 Jsem s kvalitou jízdy spokojený, ale má dost much, které autu za 1,2 mil asi nepřísluší.

Když ho srovnám s 807, kterou jsem měl 10 let, tak je to o třídu horší auto s ohledem na dobu.

Nevíte prosím, kde objednat ten ventilátor? Do Peugeotu se mi s tím nechce. Máte náhled do service-boxu? Číslo dílu@ děkuji

Upraveno uživatelem sampon
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Stalo se mi to již 2* a vždy byl uvnitř vrtule ventilátoru nějaký lupen ze stromu.

Bohužel je filtr až za ventilátorem

Upraveno uživatelem jirkapl
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ještě jednou Vás poprosím o info, kde objednat ten ventilátor? Do Peugeotu se mi s tím nechce. Máte náhled do service-boxu? Číslo dílu?

děkuji Jirka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...