Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud máš starý displej hodin, čili jen hodiny a nic víc tak to myslím nejde, ale pokud máš ten nový, ktery ti píše spotřebu atd. tak stačí podržet levé tlačítko a najede ti celý setup...

Odesláno

Já mám taky ten starý display, (jen hodiny) a mám tam 24 hodinový režim, ještě jsem se potom nepídil, jak se nastavují, protože mě jdou dobře, ale zkoušel jsi to projet dvakrát dokola, někdy jsou ty režimy za sebou?

Odesláno

Ahoj Jaro51,už když jsi mi to psal poprvé tak jsem to zkoušel,ale nefunguje to:myslim

Měm i český manuál(Příručka pro uživatele),ale tam píšou, \"levým tlačítkem nastavíte hodiny a pravým minuty,přidržením tlačítka urychlíte posun\"

Tak už nevím :(

Odesláno
Původně zaslal: Jara51

Já mám taky ten starý display, (jen hodiny) a mám tam 24 hodinový režim, ještě jsem se potom nepídil, jak se nastavují, protože mě jdou dobře, ale zkoušel jsi to projet dvakrát dokola, někdy jsou ty režimy za sebou?

Z jakeho roku mas to sve auto? Mozna je to nejaky model, ktery byl mezi obyc. 12hod. a 24hod+PC.

Ja mam tedy verzi z roku 2000 a rovnez se mi tam zprovoznit 24-hod. rezim nepodarilo :myslim

Odesláno

Mam taky model 2000.Tak to bude asi ono,ale neva,jsem s tím autíčkem mooooc spokojenej;)

Minulý týden jsem byl na \"jarní prohlídce\"pořádané Peugeotem a dopadlo to nad očekávání dobře:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Mam taky model 2000.Tak to bude asi ono,ale neva,jsem s tím autíčkem mooooc spokojenej;)

Minulý týden jsem byl na \"jarní prohlídce\"pořádané Peugeotem a dopadlo to nad očekávání dobře:papa

Ja se s tim svym taky spokojen... Zatim slape :-)

Ted poprve jsem na \"jarni prohlidce\" nebyl. Jezdil jsem kazdy rok na jare i na podzim a za tech 99,- Kc to stalo.

Letos me ta jejich \"zvyhodnena akce\" za 3kila moc nenadchla, dal jsem to znamemu, prozkoumal vse do detailu (jako predlohu jsem mu dal formular prohlidky z lonskeho roku), zkontroloval vse jako Peugeotu (stejne je tam vetsina kontrol jen vizualni a mericich, nic extra). Vzal si 150,- a navic jsem usetril za naftu, kterou bych musel projet.

Pokud se i na podzim nevrati ke sve standardni cene, patrne se tam uz kvuli \"prohlidce\" neobjevim. Nereknu kdyby slo o nejaky servisni zasah, tak je cena OK. Ale vzit si tri stovky za pul hodinky obhlizeni auta a jeho kratke projeti...To se mi zda prehnane...

Navic netusim proc to Peugeot udelal, vsechny ostatni automobilky zustaly na puvodni cene...

Odesláno

Já tam mám 12 hodinovým režim, akorát si nastavím pm a am a je to ;) , ale jak je to u 206, to netuším :myslim .

[upravil dne 2/5/06 Aluška]

Odesláno

Taky se mi ta cena jarní prohlídky nelíbila,ale zatím neznám nikoho,kdo by mi tu prohlídku udělal levněji.No nic,aspoň mám jistotu,že znám stav svého \"miláčka\" :myslim

Aluško,děkuji za příspěvek,ale máme asi jiné nastavení než Ty u 306tky.Třeba na to přijdeme na nějakém srazu:papa

Odesláno

Taky se mi ta cena jarní prohlídky nelíbila,ale zatím neznám nikoho,kdo by mi tu prohlídku udělal levněji.No nic,aspoň mám jistotu,že znám stav svého \"miláčka\" :myslim

Aluško,děkuji za příspěvek,ale máme asi jiné nastavení než Ty u 306tky.Třeba na to přijdeme na nějakém srazu:papa

To chápu, ale aspoň jsem se snažila :D :D .

Odesláno

Třeba na to přijdeme na nějakém srazu:papa

No pokud jedes na Doduv sraz tak to muzem probrat, ale snad nam to teda prozradi Jara51 :D

Podle me to nejde, ale treba se fakt mylim...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak vážení, nejde to standart je dvanáctihodinový režim, v servisu, když jsem byl na prohlídce, se tomu taky divili, prý to musí být nějaký přečipovaný hodiny, no a jak mě odpojili baterku a zase připojili tak je po přečipování a mám tam taky 12 hod režim a už to nejde zpět nahodit :grr

Odesláno

pro Pepito:

to není odpojením baterky, mechanik mě říkal že to je u těch starých hodin standart, jen já prý jsem to měl nějak (a nevěděl jak) přečipovaný, ale co v hodinách se vyznám i v dvanáctihodinovém režimu:roker, hlavně že autíčko jezdí naprosto super. čau Jara:papa

[upravil dne 18/5/2006 Jara51]

• O 18 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...