Pepito Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Dají se nějak nastavit hodiny na formát času 24 hodin?Ukazují mi jen do 12.59 a pak už jen 1.00. Citovat
Pepito Odesláno 12. duben 2006 Autor Odesláno 12. duben 2006 Levým nastavuji pouze hodiny a ty jdou pouze od 1 do 12 Citovat
Lordmajkl Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Pokud máš starý displej hodin, čili jen hodiny a nic víc tak to myslím nejde, ale pokud máš ten nový, ktery ti píše spotřebu atd. tak stačí podržet levé tlačítko a najede ti celý setup... Citovat
Pepito Odesláno 28. duben 2006 Autor Odesláno 28. duben 2006 Tak to mám asi ten starší typ(jen hodiny),ale to neva,hlavní je,že jsem s tou mojí kárkou spokojený a to jsem!!! Citovat
Jara51 Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Já mám taky ten starý display, (jen hodiny) a mám tam 24 hodinový režim, ještě jsem se potom nepídil, jak se nastavují, protože mě jdou dobře, ale zkoušel jsi to projet dvakrát dokola, někdy jsou ty režimy za sebou? Citovat
Pepito Odesláno 1. květen 2006 Autor Odesláno 1. květen 2006 Ahoj Jaro51,už když jsi mi to psal poprvé tak jsem to zkoušel,ale nefunguje to:myslim Měm i český manuál(Příručka pro uživatele),ale tam píšou, \"levým tlačítkem nastavíte hodiny a pravým minuty,přidržením tlačítka urychlíte posun\" Tak už nevím Citovat
Ventil Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Původně zaslal: Jara51 Já mám taky ten starý display, (jen hodiny) a mám tam 24 hodinový režim, ještě jsem se potom nepídil, jak se nastavují, protože mě jdou dobře, ale zkoušel jsi to projet dvakrát dokola, někdy jsou ty režimy za sebou? Z jakeho roku mas to sve auto? Mozna je to nejaky model, ktery byl mezi obyc. 12hod. a 24hod+PC. Ja mam tedy verzi z roku 2000 a rovnez se mi tam zprovoznit 24-hod. rezim nepodarilo Citovat
Pepito Odesláno 1. květen 2006 Autor Odesláno 1. květen 2006 Mam taky model 2000.Tak to bude asi ono,ale neva,jsem s tím autíčkem mooooc spokojenej;) Minulý týden jsem byl na \"jarní prohlídce\"pořádané Peugeotem a dopadlo to nad očekávání dobře:papa Citovat
Ventil Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Původně zaslal: Pepito Mam taky model 2000.Tak to bude asi ono,ale neva,jsem s tím autíčkem mooooc spokojenej;) Minulý týden jsem byl na \"jarní prohlídce\"pořádané Peugeotem a dopadlo to nad očekávání dobře:papa Ja se s tim svym taky spokojen... Zatim slape :-) Ted poprve jsem na \"jarni prohlidce\" nebyl. Jezdil jsem kazdy rok na jare i na podzim a za tech 99,- Kc to stalo. Letos me ta jejich \"zvyhodnena akce\" za 3kila moc nenadchla, dal jsem to znamemu, prozkoumal vse do detailu (jako predlohu jsem mu dal formular prohlidky z lonskeho roku), zkontroloval vse jako Peugeotu (stejne je tam vetsina kontrol jen vizualni a mericich, nic extra). Vzal si 150,- a navic jsem usetril za naftu, kterou bych musel projet. Pokud se i na podzim nevrati ke sve standardni cene, patrne se tam uz kvuli \"prohlidce\" neobjevim. Nereknu kdyby slo o nejaky servisni zasah, tak je cena OK. Ale vzit si tri stovky za pul hodinky obhlizeni auta a jeho kratke projeti...To se mi zda prehnane... Navic netusim proc to Peugeot udelal, vsechny ostatni automobilky zustaly na puvodni cene... Citovat
Aluška Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Já tam mám 12 hodinovým režim, akorát si nastavím pm a am a je to , ale jak je to u 206, to netuším . [upravil dne 2/5/06 Aluška] Citovat
Pepito Odesláno 2. květen 2006 Autor Odesláno 2. květen 2006 Taky se mi ta cena jarní prohlídky nelíbila,ale zatím neznám nikoho,kdo by mi tu prohlídku udělal levněji.No nic,aspoň mám jistotu,že znám stav svého \"miláčka\" Aluško,děkuji za příspěvek,ale máme asi jiné nastavení než Ty u 306tky.Třeba na to přijdeme na nějakém srazu:papa Citovat
Aluška Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: Pepito Taky se mi ta cena jarní prohlídky nelíbila,ale zatím neznám nikoho,kdo by mi tu prohlídku udělal levněji.No nic,aspoň mám jistotu,že znám stav svého \"miláčka\" Aluško,děkuji za příspěvek,ale máme asi jiné nastavení než Ty u 306tky.Třeba na to přijdeme na nějakém srazu:papa To chápu, ale aspoň jsem se snažila :D . Citovat
Ventil Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: Pepito Třeba na to přijdeme na nějakém srazu:papa No pokud jedes na Doduv sraz tak to muzem probrat, ale snad nam to teda prozradi Jara51 Podle me to nejde, ale treba se fakt mylim... Citovat
Jara51 Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Tak vážení, nejde to standart je dvanáctihodinový režim, v servisu, když jsem byl na prohlídce, se tomu taky divili, prý to musí být nějaký přečipovaný hodiny, no a jak mě odpojili baterku a zase připojili tak je po přečipování a mám tam taky 12 hod režim a už to nejde zpět nahodit Citovat
Pepito Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 Já už jsem auto koupil s vyměněnou baterkou,takže je to asi tím odpojením hodin od zdroje:myslim Citovat
Jara51 Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 pro Pepito: to není odpojením baterky, mechanik mě říkal že to je u těch starých hodin standart, jen já prý jsem to měl nějak (a nevěděl jak) přečipovaný, ale co v hodinách se vyznám i v dvanáctihodinovém režimu:roker, hlavně že autíčko jezdí naprosto super. čau Jara:papa [upravil dne 18/5/2006 Jara51] Citovat
Pepito Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 pro Jara 51 Je to tak Jaro,hlavně že autíčka jezdí.Čau Pepito Citovat
Rudo66 Odesláno 21. říjen 2024 Odesláno 21. říjen 2024 Nastavenie hodin peugeot 207 do 24 hodinového formátu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. říjen 2024 Odesláno 21. říjen 2024 Nepišeš jaky maš display. Ale pokud maš samostatny hodiny tak to myslim nelze. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.